Kaszát kapott a Baby Daddy

A századik epizód egyben az utolsó is lesz!

Kicsit meglepve ért a hír, hiszen a FreeForm eddig tulajdonképpen nagy becsben tartotta a sorozatot, ehhez képest most egy tollvonással képesek voltak véget vetni. A készítőket is váratlanul érhette a hír, hiszen eredetileg a harmadik-negyedik és ötödik évad mintájára a hatodikat is 20 epizódosra tervezték, ám miután az ABC elvetette a Black-ish spin-off ötletét, a FreeForm vezetősége úgy döntött, hogy adnak egy esélyt neki – nem volt nehéz dolguk, hiszen egy családhoz tartozik a csatorna – ám mindezt a Baby Daddy rovására tették meg, hiszen az ide szánt 6B költségeit a spin-offba fogják fektetni.

A Wheeler család történései tehát a jubileumi századik évaddal véget érnek, ami május 22-én, vagyis alig egy hét múlva fog adásba kerülni, éppen ezért mivel a kasza híre csak a napokban derült ki, kétlem, hogy a készítők fel lettek volna készülve erre a váratlan helyzetre, így kétlem, hogy a 100. epizód egyben záróepizódként is funkcionálna….

Persze ne legyen igazam, és kívánom, hogy olyan véget érjen a történet, amit a sorozat megérdemel. Legkésőbb egy hét múlva minden kiderül!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük