Immáron 19 éve pillanthatunk be nap mint nap a Mátyás Király tér lakói életbe!

19 éves lett a Barátok közt!

Nagy nap ez a mai, hiszen az oldal mellett az RTL Klub napi sorozata is ezen a napon ünnepli születésnapját. Napra pontosan, 1998. október 26-án indult el hódító útjára a Barátok közt, és ugyan kellett egy kis idő, mire rátaláltak a nézők, ám azóta folyamatosan az ország egyik legnépszerűbb műsora.

Én ugyan egy ideje már nem ülök minden este a tévé képernyője elé, és követem rendszeresen a sorozat történéseit, ettől függetlenül ez nem jelenti azt, hogy ne lennék tisztában a legfontosabb történésekkel. Mindenképpen megérdemelten van még jelen a hazai televíziós piacon, és kívánok még legalább ugyanennyi évet a stábtagoknak!

Az eredeti szereplők közül továbbra is négyen erősítik még a gárdát, de Varga Izabella, Szőke Zoltán, Tihanyi-Tóth Csaba és Várkonyi András mellett Rékasi Károly is majdhogynem alapszereplőnek minősül, hiszen kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de az indulást követő pár hónapban csatlakozott a stábhoz, és azóta is szerves részét képzi a történetnek karaktere, Bartha Zsolt. Legutóbb motorbaleset miatt kényszerült közel két éves kényszerszünetre, ám egy pár hete már ismét munkába állt, így Zsolt is még karácsony előtt visszatér Mexikóból a Mátyás Király térre. 🙂

A montázst a sorozat tiszteletbeli kollégája, Fraller Attila készítette (Kép forrása: Barátok közt hivatalos Facebook oldala)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük