Mestercukrász: Tovább bővül A Konyhafőnök univerzuma

Érdekes formátumot vet be az RTL.

A Konyhafőnök, A Konyhafőnök VIP, és az alacsony nézettség miatt sajnos csak két évadot megélt A Konyhafőnök Junior után egy újabb változatot próbál be az RTL Magyarország, érkezik ugyanis a Mestercukrász, nem összekeverendő a jelenleg a TV2 tulajdonába álló Master(Chef) formátummal.

Jelenleg még a jelentkezőket várják a műsor készítői, amelyet szerintem még idén ősszel képernyőre tűz majd a csatorna, sőt, még azt is megmerem kockáztatni, hogy A Konyhafőnök ítészeivel, de legalábbis biztosan Födős Zével, hiszen a neve gyakorlatilag már egybeforrt a produktummal.

Kíváncsi leszek, mennyire lesz életképes ez a változat az anyacsatornán, ráadásul főműsoridőben, hiszen hasonló tematikájú műsort még a TV2 is csak a gasztro csatornáján indított Erdélyi Mónika műsorvezetésével, előbb Cukrászok, majd Sütisuli Mónikával címmel. Bár így utólag belegondolva, az RTL Klub is indított már sütikre épülő műsort, SütniCake címmel, a hétvégi délelőtti sávban.

Alább az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok el, ahol a jelentkezésre való felületet is elérhetitek.


Sajtóközlemény: Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök – Jelentkezz az RTL Klub új műsorába!

Érkezik a Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök cukrászverseny, ahova várják azok jelentkezését, akik szenvedélyes édesség készítők.

A Konyhafőnök és a Konyhafőnök VIP után hamarosan érkezik a Konyhafőnök család legújabb tagja, a Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök elnevezésű cukrászverseny (gyártó: Solaz Média), ahova várják azok jelentkezését, akik járatosak a sütemények, torták, krémek és csodás finomságok elkészítésében, és úgy érzik, hogy tudásukkal és szenvedélyükkel elnyerhetik a Mestercukrász címet.

Az 5 millió forintos nyeremény, a zsűri és a konyha várja a desszertcsodákat készítőket, akik lehetnek olyanok, akiknek a kisujjában van a cukrászat és a sütés összes fortélya, vagy éppen lelkes amatőr édesség zsonglőrök.

Aki úgy érzi, vagy akiről a környezete úgy gondolja, hogy a feledhetetlen édességek elkészítése igazán az ő terepe, az kattintson a www.rtl.hu/mestercukrasz/jelentkezz oldalra és jelentkezzen a Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök versenybe.

Mutasd meg, hogy a Te édességeid a legjobbak, légy te a Mestercukrász és vidd haza az 5 millió forintos nyereményt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük