Első körben: Betrayal

Nem volt rossz a kezdés, de nem tudom, mit lehet kihozni ebből egy egész évadig.


Egész jó kis pilot-ot sikerült összehozni, de úgy érzem, a történet sorozatnak kevés. Jobban el tudnám képzelni egy filmként. A szereplőkkel és a színészekkel nem volt gond, de valamiért azt érzem, hogy ez az alapsztori egy filmnek tökéletes lenne, sorozatnak már kevésbé. Hacsak nem lesz több szála is a történetnek. Remélem érthető az, amit próbáltam megfogalmazni. 

A Kép alatt Spoileresen folytatom tovább!

Az alapsztori tehát a következő: Sara (Hannah Ware) egy férjes asszony, akinek a férje Drew (Chris J. Johnson) ügyvéd, fő célja pedig, hogy egy nap polgármester legyen. Sara a kiállításán találkozik Jack-al (Stuart Townsend), aki egy nős férfi, akik első látásra beleszeretnek egymásba. Először próbálnak megálljt parancsolni az érzéseiknek végül nem sikerül. Ám a fordulópont mégis a rész végén következik be: Sara férje Drew tönkre akarja tenni Jack családját egy gyilkosság miatt. Jack feleségének a testvére TJ (Henry Thomas) aki egy baleset folytán szellemelig sérült megölte Lou bácsikáját (James Keane), legalábbis erre lehet következtetni, de nem lepődnék meg, ha a végén kiderülne, nem TJ lőtte le. A történet kb. ennyi. 
Ja és azt majdnem elfelejtetettem, hogy a nyitókép lövöldözéssel indul, amiben Sara megsérül, és a mentőkocsiban egy férfi fogja a kezét. Lehet találgatni, hogy Drew vagy Jack. Ha nem lett volna ez a flashforward, biztos nem tudtam volna végig nézni ezt a 40.percet, mert a két házas ember őrlődése kevés. Egyébként nem aggódom, hogy Sara meghal, hisz főszereplő.
A megcsalásról pedig annyit, hogy nekem bejött, és meg is értem, hogy miért jutottak el idáig. Legalábbis Sara-t igen. Hisz a férje elhanyagolja, sokszor levegőnek nézi, ami nyakkendőt vett neki, visszavitte, tehát Sara-t megértem, de Jack-at nem. Vagyis addig biztos nem fogom megérteni, amíg meg nem ismerjük jobban a féleségét, Elaine-t (Wendy Moniz).
Hogy mit várok a folytatásban?
Azt, hogy ne csak ennyiből álljon a történet, találjanak ki az írók valami mást is. Mert ez nekem édes kevés.
Értékelés: 5/10
Kezdésnek nem volt rossz, de a történet miatt most csak ennyit tudok rá adni. Később majd még belenézek, és ha valóban csak ennyi lesz a történet, akkor kaszálni fogom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük