How to Get Away with Murder és Star-Crossed: Premier jövőhéten az AXN-en

Jövőhéten két remek sorozat is elérkezik hazánkba.

A How to Get Away with Murder már holnap este elrajtol, ezzel pedig ez lesz a legelső idei újonc széria, amit itthon bemutatnak, a Star-Crossed első epizódját pedig jövőhét szombaton fogja leadni a csatorna. Mindkét sorozat nagyon jó magyar címet kapott, míg előbbi megkapta a szó szerinti fordítást, vagyis a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, addig utóbbi magyar címe Rossz csillagzat lett, ami szerintem felettébb ötletes. Remélem itthon egy kicsit népszerűbb lesz majd, mint a tengerentúlon.

star-crossed-and-htgawm

Mindkét sorozatról olvashattok már kritikákat az oldalon, míg a How to Get Away with Murder esetében egyelőre csak egy pilotkritikát, addig a Star-Crossedról már többször is írtam, ha van egy kis időtök, és még nem olvastátok, javaslom csekkoljátok, de vigyázzatok a spoilerekkel. 🙂

A továbbiakban a sorozatok tartalmáról olvashattok egy kicsit, melyeket az AXN küldött.


How to Get Away with Murder – Hogyan ússzunk megy egy gyilkosságot? /Premier: Hétfő 21:00/

Tartalom: A brilliáns, karizmatikus és csábító professzor Annalise Keating (Viola Davis) négy jogászhallgatóval keveredik személyes és egyre bonyolultabb viszonyba. Az óra témája: hogyan védjenek egy olyan gyanúsítottat, akiről tényleg elképzelhető, hogy ő a gyilkos. A Grace klinikáért és a Botrányért is felelős Shonda Rhimes szexi új jogi trhillerében azt követhetjük nyomon, hogy a diákok miként alkalmazzák az iskolában tanultakat a való életben. Illetve, pontosan miért is kényszerülnek rá, hogy bevessék a professzorasszony trükkjeit.

htgawm-pilot-03

Star-Crossed – Rossz csillagzat /Premier: Szombat 15:00/

Tartalom: A hatéves Emery Whitehill egy amerikai kisvárosban éli felhőtlen hétköznapjait. Egy nap felbukkan a házban egy menedéket kereső, földönkívüli kisfiú, az atriai Roman. Emery befogadja a kis atriait, rejtegeti és gondoskodik róla. A hatóságok azonban felfedezik Roman hollétét, és brutális kegyetlenséggel elhurcolják. Emery hosszú évekig nem tudja, mi történhetett barátjával.

10 évvel később jut a tudomására, hogy a földre érkezett atriaiakat, így Romant is egy fegyveresekkel körülvett területen, a “Szektorban” őrzik. A hatóságok most úgy döntenek, hogy az atriaiak létét többé nem titkolják a társadalom elől, és egy új kísérlet keretében a földönkívüli gyerekeket egy emberi iskolába küldik tanulni. A kísérlet célja, hogy kiderítsék, képesek-e az atriaiak integrálódnia az emberek világába. A kiszemelt gimnázium nem más, mint Emery iskolája. Emery boldog, hogy ismét találkozhat régi barátjával, és arra is rá kell jönnie, hogy a vagány, jóképű sráccá cseperedett Roman kifejezetten tetszik neki.

star-crossed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük