A Dal 2015: Az első középdöntő résztvevőiről

Két hét múlva itt a Döntő.
Az eddigi szokásoktól eltérően, a két középdöntő nem egy hétvégén zajlik le, ami jelen esetben bölcs döntés, hiszen a második középdöntő egy időben lett volna a Rising Star fináléjával, és nyilván a TV2 tehetségkutató műsorát többen választották volna, köztük jómagam is. A továbbjutási rendszeren egyébként idén nem változtattak, mind a két középdöntő során 3-3 olyan előadó fog jutni, akik a legmagasabb pontszámot kapták a zsűritől (és a nézőktől), valamint 1-1 előadót a végén megmenthet a közönség.
Íme a ma esti résztvevők:
Antal Timi – Woke Up This Way
Boggie – Wars for Nothing
Karmapolis – Time Is Now
Mujahid Zoltán – Beside You
New Level Empire – Homelight
Pankastic! – Kicsi a világ, de nagy világ
Spoon – Keep Marching On
Szabó Ádám Give Me Your Love
Tóth Vera – Gyémánt
Őszintén szólva megjósolni sem tudom, mely lesz az a három előadó aki továbbjut. Akit biztosra érzek, az Tóth Vera és Boggie, bár a múlthéten úgy voltam, hogy Keresztes Ildikó tuti továbbjut, aztán tudjuk mi lett a végeredmény. Mindenesetre én Tóth Vera, Boggie és Szabó Ádám továbbjutásának örülnék a legjobban, negyedikként pedig csatlakozhatna hozzájuk Mujahid Zoltán.
Természetesen, ahogy lenni szokott, ismét várható majd kritika az adásról, ha lesz elég energiám, akkor akár már ma késő este is, ha nem, akkor pedig holnap. Tibi oldalán pedig Élő blog is lesz, ha van kedvetek, tartsatok vele! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük