Sztárban sztár: Szeptember 7-én rajtol a második évad

Pontosan négy hét múlva fog rajtolni.
Az új évad új napot kapott., hisz míg tavaly Péntek esténéként került adásba, idén már Vasárnap esténként lesz a képernyőn. Az új napnak előny is lesz, ugyanis nagy valószínűséggel hamarabb fog kezdődni a tavalyi 21.30-as időponthoz képest. Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de sosem szerettem ha ilyen későn kezdődött, hisz az egész heti munkának köszönhetően általában mindig elaludtam a végén már. Ez igaz volt a Megasztár esetében is, így ha valóban hamarabb fog kezdődni, az már egy hatalmas pozitívum lesz az én részemről. 🙂
A zsűri tagjait már hetekkel ezelőtt leleplezték, nagy változás nem lesz, csupán Lakatos Márk cserélődik le, aki egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a szezont, így helyére a tavalyi győztes, Bereczki Zoltán érkezik. Műsorvezető téren már nagyobb változás lesz, hisz Friderikusz Sándor elhagyta a TV2 fedélzetét. A sajtó úgy véli Til Attila fogja vezetni az idei szezont, akinek egy ilyen műsor meg se kottyanna. Szerintem is Tilla lesz a műsorvezető, hisz kevés személy neve merülhetne fel egy ilyen műsor esetén (Liptai Claudia zsűri lesz ismét), esetleg a nemrég átigazolt Ördög Nóra lenne még alkalmas, de Nóra a napokban szülte meg második gyermekét, így nem valószínű, hogy otthon hagyná Vasárnap esténként, az akkor négy hónapos picit. Egyébként is, több mint valószínű, hogy Nóri a November-December környékén induló Rising Star-t fogja megkapni.
A 12 versenyző nevét még nem lehet tudni, ám a TV2 a héten már elkezdte felfedni őket, először olyan plakátokkal, amin az arcuk egy részlete látszik, a napokban pedig egyes versenyzőről olyan kis videókat, amikben az arcukon kívül minden mást megmutatnak, és nem a szó szoros értelmében. 🙂 Ahogy mindenki, én is elkezdtem tippelgetni, kik lehetnek a képeket, fiúk esetében szinte 90 % biztos vagyok, hogy jól tippelek, lányok esetében már nem annyira. A lányoknál két esetben nem vagyok biztos a tippemre, a két hölgy pedig Pásztor Anna és Koós Réka.

De most már következzen az a 12 személy, aki az idei szériában fog versenyezni. Még egyszer hangsúlyozom, hogy szerintem. Fiúk: Kökény Attila, Pál Dénes, Hevesi Tamás, Vastag Tamás, Sipos Péter és Nagy Sándor. Lányok: Tóth Vera, Keresztes Ildikó, Dukai Regina, az exRomantic-os Völgyi Zsuzsi, Pásztor Anna és Koós Réka.


Egy szó, mint száz, én már nagyon várom a második évadot, mert az elsőt nagyon megszerettem, néhány előadás valóban annyira nevetséges volt, néhány pedig nagyon komoly, ergó ha jól csinálják, tudnak játszani az ember érzelmeivel. A zsűrivel nem lesz baj, Tillával sincs bajom, és a tippelt versenyzők legalább felét szeretem, szóval az esély megvan a szórakoztatásra, remélem, hogy élni is fognak vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük