Ilyen egy igazán király Sorozat főcímdal Medley!

Íme egy igazán ötletes medley.

Mindig is nagyon odavoltam egy-egy sorozat ötletes főcíméért, amiből már az elején sok mindent le lehet szűrni az adott sorozat tematikájával/témájával kapcsolatban, éppen ezért sajnálom annyira, hogy manapság már úgy lehagyják a kezdést, és amelyiknél van is, jobb esetben maximum félperces, az egy-másfél perc helyett. De mit lehet tenni, ez a trend, meg kell szokni és kész.
A napokban böngészgettem egy picit a Youtube-on, és találtam egy igencsak érdekes oldalt, méghozzá Freddie25 csatornáját, aki többnyire válogatás videókat, vagyis medley-t szokott készíteni, amelyek közül különösen megkedveltem azt, amelyikben híres régi illetve napjainkban is futó sorozatok főcímdalát adja elő hol egy gitár, hol pedig egy zongora segítségével. Többek között olyan jól ismert dallamok csendülnek fel benne, mint a Friends, How I Met Your Mother, a Married with Children, vagy éppen a The Big Bang Theory.
A videót belinkelem ide, szerintem érdemes legalább egyszer megnéznetek és meghallgatnotok, van egy olyan érzésem, egy picit nosztalgikus hatást fog kiváltani. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük