Papás-babás címmel érkezik február 18-tól az M2 csatornára a Baby Daddy!

A Melissa & Joey után újabb FreeForm sorozatot vásárolt meg a közmédia.

Ezúttal a Baby Daddy vígjáték sorozatra “csaptak le” a fejesek, amely széria Amerikában már öt évadon van túl, a soron következő hatodik is hamarosan kezdetét veszi március 13-án, amellyel egyébként Wheelerék bizony elérik a kultikus száz epizódot is. Ezek alapján sokáig képernyőn lehet itthon is a széria, feltéve ha nem jut a Melissa & Joey sorsára, amelynél az alacsony nézettség miatt a harmadik és negyedik etap között sajnos több mint két éves szünetet tartott az M2…

Na de, hogy miről szól pontosan a Baby Daddy? A történet pofonegyszerű, ám annál nagyszerűbb. Szóval adott egy szemtelenül fiatal srác, Ben, akinek egy egyéjszakás kaland után gyereke születik, ám mindezt csak azután tudja meg, hogy az anya egy nap otthagyja a lakásának ajtaja előtt a kis Emmát. Ben ezek után úgy dönt, hogy lakótársával (Tucker) és bátyával (Danny) együtt közösen felnevelik a kislányt, amihez csatlakozik gyerekkori legjobb barátja, Riley is. Persze a gyereknevelés hatalmas felelősséggel járó feladat, éppen ezért Ben és Danny édesanyja, Bonnie is rendszeresen felugrik fiaihoz, hogy lássa hogyan is boldogulnak az élet apró kihívásaival.

A főszerepekben ismert arcok vannak, legalábbis a vérbeli sorozatrajongóknak mindenképpen, hiszen a fiatal apuka szerébe bújó Jean-Luc Bilodeau anno a Kyle XY-ban volt állandó szereplő, míg gyerekkori legjobb barátnőjét életre keltő Chelsea Kane egykori Disney-sztár a Jonas sorozatból lehet ismerős a nézők számára, a bohókás “nagymamát” megszemélyesítő Melissa Peterman pedig  a Reba c. szériában szerepelt éveken át.

A premierre tehát február 18-án, szombat este 20.05-kor kerül sor, a folytatásra pedig nem kell sokat várni, hiszen már vasárnap este adásba kerül a második epizód. A sorozat tehát heti két résszel lesz képernyőn, ami azt jelenti, hogy ilyen tempóban akár éveken keresztül az egyik meghatározó sorozata lehet a csatornának. Én pedig természetesen erősen drukkolok, hogy tényleg így legyen.

Személy szerint eddig csak az első három évadot láttam, amelyekről a megírt kritikákat ezen a linken keresztül találhatjátok meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük