Jövőhéttől új sorozatokkal erősíti kínálatát az RTL Klub!

Két nyomozós és egy orvosos széria – azért ez nem rossz arány.

Míg a TV2 már több mint egy hónapja ismétlő üzemmódba kapcsolt, addig az RTL némi ismétléssel karöltve ugyan, de a Foci VB idejére is tartogatott premiereket, ám Lilu családegyesítő műsora a Keresem a családom, vagy éppen a Lethal Weapon (Halálos fegyver) amerikai sorozat ezzel a héttel egy időre biztosan befejezte pályafutását a csatornán. Ám a nézők nem marad néznivaló nélkül, hiszen rögtön három sorozatot is behoz a felüresedett helyekre, ebből kettő országos csatornás, egy pedig csatornapremier lesz.

Jövőhéttől érkezik tehát két ABC-s sorozat, az összesen egy évadot megélt Deception, amelyet a csatorna programigazgatója, Kolosi Péter már régen belebegtetett, valamint a tengerentúlon nagysikerű, szintén a 2017/2018-as tévés évadban indult kórházas széria, a The Good Doctor is, ami nem mellesleg nekem az egyik személyes kedvencem, ide kattintva több kritikát is elolvashattok már a sorozattal kapcsolatban. Mindkét sorozat dupla résszel lesz látható az első két hétben, de arról egyelőre nem szól a fáma, hogy ez a továbbiakban is így marad vagy sem.

Végül, de nem utolsósorban a Beverly Hills egykori tinisztárjának, Jason Priestley sorozata, a Private Eyes is könnyen országos tv premierré válthat az RTL-en, hiszen anno a magyar FOX abbahagyta a vetítését valahol a második évad közepe tájékán, mivel nemrég beszüntették a magyar sugárzást, ám a kanadai Global csatorna időközben már berendelte a harmadik évadot is, tehát ha sikeres lesz itthon a széria, akkor bizony végre az RTL-en megnőhet a premier sorozatok száma, ami a Mentalista, a Castle, és a hamarosan finálézó Dr. Csont után alaposan megcsappant az utóbbi időben.

A továbbiakban az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok el, amely forrása az RTL Sajtóklub.


Újabb sorozatpremierek az RTL Klubon!

Újabb országos sorozatpremierekkel folytatja a nyarat az RTL Klub: érkezik a Szemfényvesztők (Deception) és a Doktor Murphy (The Good Doctor), valamint csatornapremierként a Privát kopók (Private Eyes). A sort július 17-én 21:35-kor a Szemfényvesztők nyitja.

A Deception egy illuzionistáról szól, aki az FBI-jal társulva igyekszik leleplezni a rosszfiúkat. Cameron Black (Jack Cutmore-Scott) igazi szupersztár, az illúzió nagymestere. Amikor egy botrány derékba töri karrierjét, testvérét pedig emberöléssel vádolják meg, Cameron elfogadja az FBI ajánlatát és a Nyomozó Iroda tanácsadója lesz. Kiegészülve egykori csapata háttérembereivel, valamint az FBI ügynökeivel Cameron a megtévesztésben, illúziókeltésben szerzett tapasztalatát felhasználva bűnözőket leplez le – közben pedig megpróbálja testvére ártatlanságát is bizonyítani, valamint leleplezni azt a titokzatos idegent is, aki őt is tönkretette.

Július 19-től minden csütörtökön 21:35-től lesz látható a Doktor Murphy (The Good Doctor) című sorozat. Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore), a tehetséges ifjú sebész egy elismert kórház rezidense lesz. Érkezése alaposan felbolygatja a helyi erőviszonyokat: kollégái ferde szemmel néznek a társas viszonyokat nehezen kezelő, ugyanakkor elképesztő tudással bíró csodabogárra. Dr. Murphy ugyanis autista és a savant-szindrómás. Az orvost a nagy tekintélyű Dr. Aaron Glassman (Richard Schiff) karolja fel, aki meglátja a különc zsenijét és meggyőzi a kórház vezetését: Doktor Murphy tehetsége és tudása emberéleteket fog menteni.  Az eredetileg dél-koreai sorozat amerikai verzióját a Doktor House-t készítő David Shore és az itthon elsősorban a Lost – Eltűntek című szériából ismert Daniel Dae Kim jegyzi. A sorozat sikerét jól példázza, hogy már megkapta a második évados berendelést is.

A két országos sorozatpremier mellett csatornapremierként érkezik a Privát kopók (Private Eyes) című sorozat is.  A Beverly Hills 90210-ben megismert Jason Priestley nevével fémjelzett széria egy egykori profi jéghokizóról szól, aki sportkarrierjét követően jelenleg ügynökként tevékenykedik. Amikor egyik ügyfele doppingolás gyanújába keveredik, a férfi vizsgálódni kezd. Csakhamar kiderül, hogy egy magánnyomozó (Cindy Sampson) is ugyanebben az ügyben nyomoz, így a két, merőben eltérő személyiség egyesíti erejét és közösen próbálják megoldani az ügyet. A Privát kopók július 18-tól minden szerdán 21:35-től látható majd az RTL Klub műsorán.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük