Novemberben érkezik a Hé, Arnold folytatása!

Nagyon várom már a premiert!

Akik a ’90-es években nőttek el, azoknak szerintem nem kell bemutatnom az amerikai futballfejű Arnoldot, és csapatát, akik a Nickelodeon képernyőjén fordultak meg elég sűrűn 1996-tól egészen 2004-ig. Bővebben a Régi szép emlékek cikksorozat keretein belül írtam a sorozatról, amelyet ide kattintva olvashattok el.

Azt már tavaly óta lehet tudni, hogy a csatorna tervei között szerepel a régi, közkedvelt sorozatok tévéfilm formában történő felélesztése, elsőként pedig a Hey, Arnold! kapta meg a zöld utat. Nos, immáron elkészültek a folytatással, ami Amerikában a hálaadás időszakában, azaz november végén fog adásba kerülni.

Ennek apropójából két előzetest is közzé tettek nemrégiben, amelyek alapján kiderül, hogy a készítők igyekeztek a korábbi grafika megtartásával elkészíteni a folytatást, aminek szerintem nem csak én fogok nagyon örülni, valamint legjobb tudomásom szerint a korábbi hangok is visszatértek, hogy ismét a régi karakterük bőrébe bújhassanak. Bár ez utóbbi minket nem nagyon érint, hiszen mi magyar szinkronnal néztük a sorozatot, ettől függetlenül igenis becsülendő a kezdeményezés.

Íme tehát az eddig megjelent két előzetes, és drukkoljunk, hogy előbb vagy utóbb hozzánk is elérkezik a rég várt folytatás, amelyben többek között végre Arnold szüleinek hollététől is lehull a lepel, és az ígéretek szerint majdnem minden szereplő viszont lesz látható, amit mi sem bizonyítana jobban a fentebb beágyazott kép. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük