Három nap múlva itthon is elrajtol a Reign utolsó évada!

A szinkronosan követők számára is hamarosan véget ér Mary uralkodása.

Anno egy évvel az amerikai premiert követően bemutatta a TV2 Csoport a sorozatot, ráadásul tette mindezt igen előkelő időpontban a maga este 10 órás vetítéssel, majd az első évadot rögtön követte a második is, de sajnos nem lehetett túlságosan népszerű a hazai nézők körében a show, hiszen ezt követően hosszabb szünet következett, és a harmadik etap csak idén év elején mutatkozott be, immáron az AXN White műsorán.

Közben persze a TV2 is leadta valamikor az előbb említett szériát a hajnali időpontok egyikén, és most a kitudja hanyadik ismétlést követően a premier epizódok is ebben a nem túl megbecsült időpontban fog érkezni. Egészen pontosan pénteken 3:50-kor fog elstartolni a Reign negyedik és egyben utolsó időpontja, de nem érdemes kőbe vésni ezt az időpontot, hiszen a jövőhéten már például hajnali 2 órakor lesz adásban. Öröm az ürömben azonban, hogy dupla epizódokra számíthatnak a kitartó rajongók, így közel két hónap alatt itthon is pont kerül majd Mary, Elizabeth és Catherine, vagyis Mária, Erzsébet és Katalin királynő uralkodása.

Nos igen, a rendkívül szokatlan szinkronhangokhoz – Mary magyar hangja magasan übereli a többieket – hozzátársul a nevek magyarosítása, ezzel a két kombinációval pedig olyan szinten sikerült engem elüldözni a magyar változattól, hogy azt hiszem még a pilotot sem sikerült végignéznem. Feliratosan azonban jómagam is követtem ám a sorozatot, amelyről évadonként születtek is kritikák.

Én továbbra is csak ajánlani tudom sok szeretettel, hiszen a The CW sorozathoz képest szerintem igen minőségi alkotásról van szó, minden hibája ellenére nagyon a szívemhez nőtt a sorozat, éppen ezért sajnálom, hogy most először ennek a 2017/2018-as tévés szezonnak a végén már nem lesz mit darálnom. Egyedül a finálé utolsó perceit nem tudtam még a mai napig feldolgozni, ettől függetlenül nem bántam meg, amiért négy évvel ezelőtt bizalmat szavaztam a sorozatnak, ahogy azt sem, hogy a végsőkig kitartottam mellette. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük