Blind Dating (Vak-randi) [2006]

Nagyon tetszett a film!

Ez volt az első film, amit láttam, amiben Chris Pine alakította a főszerepet. És ekkor vált Chris Pine (az egyik) kedvenc színészemmé, ugyanis annyira hitelesen alakította a vak fiút, hogy míg nem olvastam egy picit utána, tényleg azt hittem, hogy a való életben is vak. Egyébként a partnere Anjali Jay se volt ismerős számomra, de őt is egy tehetséges színésznőnek tartom.


A történet nem egyedülálló, mégis kevés olyan film van, amiben egy vak srác a főszereplő: van egy srác, Danny (Chris Pine), aki vak, és keresi a szerelmet. Pontosabban miután sok-sok idő után sem találta meg a tökéletes lányt, lejjebb teszi a lécet, és először csak a szüzességét szeretné elveszíteni. Egy nap jobban megismerkedik a pszichiátere titkárnőjével Leeza-val (Anjali Jay), és egymásba szeretnek. Ezzel csak egy a baj: a titkárnőnek már vőlegénye van. Ja és azt majdnem kihagytam, hogy egy orvosi kísérletnek hála Danny újra láthat.

SPOILER-esen folytatom: A teljes film ha szabad ezt mondanom “elvarázsolt”. Ezt értem úgy, hogy egy felesleges jelenet sem volt, valamint nem volt unalmas, az elejétől a végéig jó volt. Az, amikor Danny nem mondta el az egyik lánynak, hogy vak, okozott néhány vicces jelenetet. Valamint szerintem megvolt a kémia a két főszereplő közt. A vége pedig nagyon jó lett: habár Danny újra elvesztette látását, viszont megkapta a szerelmet. Amit igazán sajnálok, az, hogy Danny végül sosem láthatta meg Leeza-t, pedig ez volt minden vágya.

Értékelés: 10/10
A történet zseniális, a szereplők hitelesen alakították karaktereiket, szóval egyértelműen megérdemli a max pontszámot! 🙂 Ha még nem láttátok, azt javaslom, feltétlenül pótoljátok be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük