Véget ért a nyár, hogy sikerült a nyári darátok?

Ami engem illet, egész megvagyok elégedve a teljesítményemmel.

Tegnap este már elkezdtem búcsúztatni a nyarat egy Nyárértékelő poszttal, ma ezt a feelinget folytatom, és kicsikét kiértékelném, hogy az előre eltervezett sorozat darából mennyit sikerült tartanom, és mennyit nem.
Május végén és egész Júniusban a vizsgaidőszaknak köszönhetően kevés sorozatra volt időm, ám mindezt kompenzálta a Július és Augusztus, melynek köszönhetően a biztosra vett szériák 65 %-át teljesítettem, és mivel számomra csak a jövőhéten kezdődik meg az egyetem, így a terveim szerint még a hétvégén ledarálom a Teen Wolf harmadik évadának első felét, mellyel az végeredmény rögtön 70 %-ra ugrik, ezek alapján tehát nincs okom a panaszra.
De, hogy ne csak számokkal dobálózzak itt, bemásolom a májusi dara poszt azt a részét, melyben azokat a szériákat soroltam fel, amelyeket mindenképpen szerettem volna megnézni, a többit pedig ide kattintva eléritek. Természetesen a nyár folyamán folyamatosan linkeltem a kivégzett sorozatokhoz a már elkészült kritikákat, így ha még nem olvastad volna valamelyiket, akkor itt az idő. 🙂
ÉVAD KÖZBEN SIKERÜLT MEGNÉZEM:

AMIT BIZTOSAN MEG FOGOK NÉZNI – MAGYAR FELIRATTAL:

AMIT BIZTOSAN MEG FOGOK NÉZNI – MAGYAR SZINKRONNAL:

Íme tehát az én eredményem, hozzászólás formájában pedig szívesen elolvasnám, hogy nektek mit sikerült eltervezni és megvalósítani ezen a forró nyáron!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük