Eljegyezték a Glee és a Scream Queens sztárját!

Remélem minden úgy alakul Lea életében, ahogyan szeretné.

Az oldal rendszeres látogatói talán már kiismerhettek annyira, hogy tudják, csak nagyon-nagyon kivételes alkalmakkor szoktam bulvár híreket megosztani a Media-Világa online felületén, ezúttal azonban mégiscsak kivételt kellett tennem, és nem csak azért, mert az egyik kedvenc színész és énekesnőmről van szó. 🙂

Tisztában vagyok, hogy milyen pletykákat lehetett hallani a Glee forgatása alatt, mégis abban szerintem egyetérthetünk, hogy bizony sokan példát vehetnénk Lea Michele erejéből. Kétségkívül megtapasztalhatta már az életben a legjobb és legrosszabb pillanatokat, de mindig talpra tudott állni, még egykori jegyesének, Cory Monteith sajnálatos tragédiáját követően is.

Ennek immáron öt hosszú éve, azóta pedig Lea karrierje töretlenül ível felfelé, hiszen már a második albuma is megjelent, mialatt a Glee véget érte óta is folyamatosan képernyőn volt, igaz, legutóbbi sorozata a The Mayor valószínűleg kaszát fog kapni legkésőbb májusban, ettől függetlenül remélem, hogy hamarosan ismét új szerepben bizonyíthat.

Magánéletére sem lehet panasz, hiszen tavaly óta egy párt alkot Zandy Reich-el, aki ráadásul a napokban megkérte kedvese kezét. Lea természetesen igent mondott immáron vőlegényének, a gyönyörű pillanatot pedig hűséges követőivel is megosztotta az Instagramon keresztül, nézzétek csak:

https://www.instagram.com/p/BiIH1irhwxd/?taken-by=leamichele

Sok boldogságot kívánjak az ifjú párnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük