Ennyi volt! Kaszát kapott a Shadowhunters, nem lesz negyedik évad!

Szomorú hírre ébredtem.

Elsőként a TVLine hozta le a hírt, hogy a FreeForm vezetősége úgy döntött, nem kér többet a Shadowhuntersből, és az eredetileg augusztus 14-ére kitűzött, végül azonban jövő tavaszra eltolt, visszatérő harmadik évad második felét nem fogja követni folytatás. A hír azért is döbbentett le nagyon, mert tavaly októberben még sok lap azt írta, hogy a 20 részes harmadik évados berendelés mellett +10 epizódot is bekért a csatorna, ami előrevetítette a negyedik évados megrendelést, de mint az most kiderült, mindez kacsának bizonyult.

A kaszának köszönhetően a 3B egy alcímet is kap, a The Final Hunt által, ami magyarul annyit tesz, hogy Az utolsó vadászat, valamint, hogy a készítők is elvarhassanak minden szálat, a már korábban berendelt 10 rész mellé a The Fostershez hasonlóan további 2 epizód is leforgatásra kerül, annyi különbséggel, hogy míg utóbbi kapott egy spin-offot, addig Cassanda Clare A végzet ereklyéi könyvén alapuló Shadowhunters egyelőre (?) nem.

Személy szerint rettenetesen sajnálom, amiért a csatorna így döntött, ugyanis rengeteg potenciál lett volna még a sorozatban, arról nem is beszélve, hogy évadról-évadra egyre minőségibb szórakoztatást nyújtott a számomra. Titkon persze még reménykedem benne, hogy mondjuk a Netflix megmenti a sorozatot, hiszen most is hetente kerülnek fel a friss epizódok a streaming szolgáltató oldalára, de persze fel vagyok arra is készülve, hogy a vártnál hamarabb leszek kénytelen elbúcsúzni a sorozattól. Már a harmadik évad első felét is láttam ám, a napokban igyekszem is érkezni róla egy kritikával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük