Puzsér Róbert visszatér!

Habár tavaly decemberben azt hangoztatta, hogy egy időre mellőzi a médiát, mégis visszatér a képernyőre!

A 2012-es Csillag születik kétségkívűl Puzsér Róbertnek is köszönheti a kimagasló nézettségét, hisza  kritikus egyáltalán nem rejti véka alá a véleményét. Ezúttal nem az RTL Klubbon tér vissza, hanem a Viasat3 csatornán február elején indul egy műsora Szerintük a világ címmel.
Habár a TV2 is hívta a kritikus, ő mégis a Viasat3 ajánlatát fogadta el. Kérdés, hogy idén is láthatjuk-e a Csillag születik zsűrijében, de mivel elfogadta az ajánlatot, így erre nagyon kevés esély van. Az új műsor a tervek szerint mindennap adásba fog kerülni – ami két fix időpont mellett a napi műsorfolyamban elszórva többször is felbukkan – a Viasat3 tervei szerint görbe tükröt állít a magyarok elé, humoros formában.
A műsor szereplőinek karaktererén keresztül megszólal a városi vagány (Janklovics Péter), ránk csodálkozik az Oroszországból jött, A címlaplányban megismert Aljonka, elégedetlenkedik a kisnyugdíjas (Pásztor Erzsi), poénkodik rajtunk a két székely srác (Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs) és mindenkit kioszt Puzsér Róbert.
Forrás /részben/: www.origo.hu/teve

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük