Miley Cyrus hat év után ismét előadta a Hannah Montana egyik kultikus dalát!

Ismét bebizonyította Miley, hogy miért is szeretem őt annyira.

A héten Las Vegasban történt borzalmas események után, amelynek következtében a lövöldözés során legalább 59-en meghaltak, és a legfrissebb hírek szerint 500-nál is többen megsebesültek, Jimmy Fallonnál vendégeskedett Miley Cyrus, ahol két dalt is előadott, így emlékezve az áldozatokra és családtagjaikra. A talkshow házigazdájának kifejezett célja volt, hogy a szörnyű tragédia ellenére rávilágítsanak, a jó-cselekedetekről továbbra sem szabad lemondani.

Miley a műsor végén pedig egy olyan dalt énekelt el, amit legjobb tudomásom szerint már jó ideje nem. A Hannah Montana talán egyik legszívhezszólóbb és legismertebb slágerével, a The Climb előadásával zárta sorait, ami remélem, hogy sok rajongó szívét megmelengeti majd, még annak ellenére is, hogy az énekes-színésznő láthatóan nem volt most csúcsformában, mintha kicsit beteg lett volna.

A katartikus pillanaton ez semmit sem változtat, inkább hallgassátok meg ti is, és amellett, hogy emlékezzünk meg néhány gondolat erejéig az áldozatokra, nosztalgiázzatok egy kicsit. A The Climb után egyébként az Adam Sandlerrel közös dalt is beágyaztam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük