Végre premierdátumot és újabb előzetest kapott a Teen Wolf film!

Remélem a sorozathoz méltó lesz majd a folytatás.

Ahogy arról már én is beszámoltam korábban, 5 év után film formájában folytatódik az MTV egykori vérfarkas sorozata, a Teen Wolf, a napokban pedig a a New Yorki Comic Connak köszönhetően még több információ derült ki a filmről, köszönhetően a rendezvényen részt vevő stábnak. A teljes Comic Conos jelenlétüket egyébként ide kattintva nézhetitek vissza.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a Paramount+ felületén fog bemutatkozni, ám most már a premier dátum is megvan: Amerikában és Kanadában jövőre, január 26-án, míg Angliában, Latin-Amerikában és Ausztráliában egy nappal később válik majd elérhetővé. Arról egyenlőre nem szól a fáma, hogy itthon mikor mutatkozhat majd be a Teen Wolf: The Movie, eddigi információk szerint 2023 első negyedévben fog elindulni hazánkban a streaming szolgáltató, így legkésőbb márciusban talán már mi is láthatjuk majd Beacon Hills legújabb történéseit.

A dátum mellett egy treaser videó is napvilágot látott, amely Derekre és fiára, valamint egy nagy meglepetésre összpontosít, nézzétek csak: (Fél-off: Sajnos csak a portugál feliratos változatot tudom megmutatni nektek, mert az eredetről a Paramount+ letiltotta országunkat…)

A Comic Conon történő beszélgetés során a legérdekesebb információt talán Tyler Posey árulta el, ugyanis hiába csak 5 évet kellett nélkülöznünk nélkülük, a történet szerint 15 évvel később járunk majd a Teen Wolf fináléjához képest! Én pedig már most nagyon kíváncsi vagyok, hogy merre jártak eddig, és milyen felnőtt életet sikerült kialakítaniuk a középiskola után. A korábbi előzetesből azért már kiderül egy-két információ Stilinski seriff, Parrish vagy akár Liam legjobb barátja, Mason kapcsán, de én epekedve várom a többieket is. De messze van még január 26. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük