Megkapta a hőn áhított 10. évados berendelést A Goldberg család!

Nem ér véget a Goldberg família története.

Keményen rájár a rúd a sorozat alkotóira, hiszen miután a nyolcadik évad forgatása közben elhunyt George Segal, ezáltal a jelenleg is képernyőn lévő kilencedik etap első részében kénytelenek voltunk elbúcsúzni papszitól, addig a mostani munkálatok közepette Jeff Garlin hagyta ott a showt, nem kis fejtörést okozva

Ám úgy tűnik, az ABC szerencsére lát még potenciált a sorozatban, így miután a napokban sikerült meghosszabbítaniuk a família anyukáját alakító színésznő, Wendi McLendon-Covey szerződését, nem húzták sokáig a rajongók idegeit, és gyorsan berendelték a jubileumi tizedik szezont, így a már 200 epizódon túl lévő The Goldbergs már biztosan nem ér véget idén májusban.

Miután mindenki felocsúdott a jó hírt követően, joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon mi lesz Murray sorsa? Maradnak továbbra is az eddig alkalmazott archív felvételek/testdublőr alkalmazásánál, vagy meglépik a legmerészebb de ugyanakkor mégis leglogikusabb lépést, és kiírják a karaktert?

Nos, sajtóértesülések szerint valóban kiírásra kerül majd a karakter a tizedik évad elején, arról azonban nem szól egyenlőre a fáma, hogy miképpen fogják megoldani. Tulajdonképpen két opció jöhetne szóba, vagy elválnak a szülők, vagy pedig megölik a családfőt. Őszintén szólva az utóbbi megoldással maradna a sorozat hiteles, hiszen annyi mindent megéltek már együtt Beverly és Murray, hogy nehezen tudnám elképzelni azt, hogy külön utakon folytassák.

Na de ennyit a találgatásokról, ősszel úgyis minden kiderül, addig pedig örülök annak, ha csak ilyen formában is, de folytatódhat a sorozat. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük