The Goldbergs: Újabb hírek érkeztek Jeff Garlin kiszállásával kapcsolatban

Először reagáltak a színész kilépése óta.

Az utóbbi időben sokszor rájárt a rúd a sorozatra, hiszen George Segal sajnálatos halálát követően, egy újabb alapszereplővel lett szegényebb a stáb: tavaly decemberben derült ki, hogy a sorozat családfőjét, Murray Goldberget alakító Jeff Garlin kiszáll a sorozatból, miután a humánerőforrás vizsgálatot indított a színész forgatásokon történt viselkedésével kapcsolatos számos panasz miatt.Végül arra a megoldásra jutottak, hogy a jelenleg is forgatás alatt álló kilencedik évad hátralévő részeit sem fejezi be, és archív felvételeket és testdublőrt felhasználva, digitális utómunkálatokkal fogják megoldani a karakter jelenlétét. Akkor azt is elárulták, hogy ez a megoldás nem lesz ismeretlen a készítők számára, ugyanis elvileg többször éltek már ezzel a lehetőséggel.

Azóta nagy csend volt A Goldberg család házatáján, most először törte meg a csendet, a színész sorozatbeli feleségét játszó Wendi McLendon-Covey, miután többen is arra panaszkodtak a közösségi média platformjain, hogy nem a legjobb megoldást választották ezzel a módszerrel. Az egyik újságíró, Noel Murray például twitter oldalán fejezte ki nemtetszését, szerinte ugyanis nagyon látszódnak a jeleneteken Jeff Garlin arcának rámontírozása másra, illetve az archív hanganyagok is kihallatszanak. Észrevételét egy adott jelenet csatolásával is nyomatékosította, mely spoileres jelenetet ide kattintva nézhettek meg. Szerinte az egyetlen megoldás az lenne, ha Beverly édesapjához hasonlóan a férje is elhalálozna.

Erre reagálta a színésznő a következőt:

“Köszönöm a nagyszerű javaslatot Noel! Ez az évad kihívások elé állított minket, mert a.) nehéz bevonni valakit, aki nem is akar igazán ott lenni, és el akar menni a jelenet közepén, és b.) nem szerettük volna újraírni az évad második felét . Mindent megteszünk.”

A TVLine megpróbálta szóra bírni az ABC-t is az üggyel kapcsolatban, de a csatorna vezetősége nem reagált a megkeresésre. Mindeközben az újságíró még nem válaszolt nyilvánosan a színésznőnek, bár a többi  The Goldbergs rajongó támogatta a színésznőt és a teljes stábot, a színésznő által írt bejegyzés alatt hozzászólások formájában.

Véleményem szerint a csatorna egyenlőre kivárásra játszik, és arra kíváncsiak mennyire lesz életképes a sorozat Jeff Garlin nélkül, drasztikusan fog-e esni a nézettség a közeljövőben. Garlin távozását követően egyébként további 4 résszel bővítette a kilencedik évados berendelést az ABC, amelyek könnyen funkcionálhatnak majd akár sorozatzáróként is, lévén, hogy a tizedik évadot eddig még nem rendelték be. Remélem azért folytatódni fog még a Goldberg család története, de azért valahol felkészülök a legrosszabbra…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük