Ma este tűzi műsorára az AXN a Quentico második évadát!

Hétfő esténként 11-től érdemes lesz a csatornára kapcsolni.

A 2015-2016-os tévés évad egyik legnagyobb meglepetéssorozata egyértelműen a Quantico volt, legalábbis számomra mindenképpen, ami az izgalmas rajtot követően eléggé felemás évaddal ért véget. A történet zárását tekintve minden esély megvolt arra, hogy a második évad túlszárnyalja az elsőt, vagy legalábbis minőségileg hasonlót produkáljon mint a pilot és azt követő epizódok, ám a folyamatos nézettségcsökkenés eredményeképpen a készítők folyamatosan változtattak a történet irányán, ennek eredményeképpen pedig eléggé kesze-kusza lett a második etap.

Ennek ellenére mégsem voltam kiszállni, és gyanítom a csak midseasonban érkező harmadik évadba is bele fogok nézni előbb vagy utóbb. A sorozat titka azt hiszem az, hogy rendkívül addiktív anyag, mindig olyan események történtek ugyanis a második szériában is, ami miatt nem lehetett nyugodt szívvel kaszálni a sorozatot. Ráadásul ismételten olyan eseményekkel zárult az egész, ami megadja az esélyt a folytatásnak a javulásra. Az eddigi hírek alapján pedig alapos rebootot valósítanak meg, amelynek eredményeképpen több szereplő is távozik vagy éppen közel sem lesz annyit és állandó minősítésben képernyőn. Erről itt olvashattok bővebben.

A továbbiakban pedig az AXN által megfogalmazott rövid ismertetőt olvashatjátok a második évaddal kapcsolatban, amely így szól:

Szeptember 4-én, hétfőn 23 órától lesz újra látható a Quantico című amerikai sorozat, amelynek második évadában Alexnek már a „Farmon”, azaz a CIA titkos kiképző központjában kell bizonyítania. Főhősünk a kémkedés sötét világának rejtelmei között egy halálos összeesküvés közepébe csöppen, amely nemcsak az amerikai állampolgárok, de a világon sok más ember életét is veszélybe sodorja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük