Jövőhéten végérvényesen véget ért Csillagkút lakóinak története

Jövőhét csütörtökön kerül adásba az utolsó epizód.

Még adásba sem került a Barátok közt utolsó epizódja, tavaly júniusban a TV2 is bejelentette, hogy befejezi a napi sorozatának, a Jóban Rosszban gyártását, a csökkenő nézettségre hivatkozva. A konkurenciával ellentétben azonban nem sok időt hagyott a készítőknek a lezárásra – a Barátok közt esetében közel 5 hónapjuk volt a készítőknek a kasza hírétől kezdve az utolsó forgatási napighiszen a bejelentés után egy hónappal később már a forgatások is befejeződtek.

A rövid idő miatt kérdéses, hogy az íróknak mennyire sikerült méltón lezárni Csillagkút lakóinak történetét, mindenesetre rövid időn belül a nézők számára is kiderül, miképpen zárul majd a közel 17 éves történet. Húsvét előtti utolsó munkanapon, azaz április 14-én csütörtökön kerül adásba a 4287. rész, amely egyben az utolsó epizód lesz. A hivatalos kommunikáció szerint 19.30-kor, valójában azonban korábban, már 13.05-kor látható lesz a búcsúepizód a SuperTV2 képernyőjén.

A jeles eseményt már a csatorna is elkezdte promóciózni, méghozzá azzal a három alapszereplővel, akik a kezdetektől egészen a zárásig jelen voltak a sorozatban. Alább megtekinthetitek ti is az ajánlókat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük