Egy kutya négy élete: Jövő januárban érkezik a mozikba a családi film

A főszerepekben többek között Dennis Quaid és Britt Robertson.

A Dog’s Purpose című családi film januárban, egészen pontosan januárban 27-én érkezik meg az amerikai mozikba, de szerencsére itthon sem kell sokat várni a premierre, hiszen még ugyanebben a hónapban itthon is bemutatásra került Egy kutya négy élete címmel.

De, hogy pontosan miről szól a film? Nos, tulajdonképpen egy kutyáról, aki összesen négyszer születik újjá, hogy rájöjjön mégis mi az élet értelme. Eközben pedig az összes élete valamilyen úton-módon mindig csatlakozni fognak egymáshoz.

Dennis Quid és Britt Robertson mellett Peggy Lipton, Juliet Rylance, K.J. Apa valamint Logan Millar kaptak fontosabb szerepet, utóbbi pedig ismerős lehet a Disney Channel nézőinek, hiszen a Benne vagyok a bandában c. sorozatban játszotta a főszerepet.

Igazi családi filmre számíthatunk tehát, hiszen a drámai jelenetek mellett a komikus vonal is szerepet fog játszani, elég csak a szinkronos előzetest megnézni:

A film egyébként egy regényadaptáció, mégpedig W. Bruce Cameron azonos című könyve alapján készült, amit itthon a Könyvmolyképző Kiadó adott ki. Bővebb információt ide kattintva érhettek el.

Végezetül a továbbiakban pedig az eddig megjelent képeket csekkolhatjátok.

egy-kutya-negy-elete-01 A DOG'S PURPOSE egy-kutya-negy-elete-03 egy-kutya-negy-elete-04

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük