Ördög Nóra után Stohl András is a TV2-höz igazolt át!

A zsűrizés mellett műsort is fog vezetni.

Bár az autóbalesetét követően az RTL már nem szánt Andrásnak több műsorvezetői feladatot, ettől függetlenül mégiscsak a csatorna egyik emblematikus arcának számít, aki a Reggelitől kezdve a Való Világon és Survivoron át olyan nagy showműsorokat is vezetett, mint a Csillag születik vagy éppen Szombat Esti Láz. És ne felejtsük el, az X-Faktor első szériáját is ő vezette volna Ördög Nórával karöltve, csak aztán az élet közbeszólt, és a börtönbüntetését követően egy kis szünet után a Válótársak heti sorozatban tért vissza a csatornára, amelynek a harmadik évadát nemrég rögzítették, éppen ezért is olyan meglepő az átigazolása. Arról már nem is szólva, hogy a nézőknek igencsak paradoxon élmény lehet majd, ha az ősz folyamán hétköznap még az RTL-en láthatják majd a színészt, Sáfár Bálint szerepében, míg vasárnap esténként már a Sztárban sztár versenyzőit fogja bírálni a TV2-n.

Ráadásul a csatorna közleménye szerint nemcsak az átalakulós showműsorban számítanak Stohl munkásságára, hanem bizony műsorvezetőként is fel fog tűnni a későbbiekben, azt pedig már most lemerném fogadni, hogy még az ősz folyamán be fogják vetni, elvégre logikusan gondolkodva csak úgy lehetett leszerződtetni, ha konkrét tervekkel álltak elő a számára, nemigaz?

Stohl egy színházi előadás miatt csak a második adásban fog csatlakozni Liptai Claudiához, Majoros Péter Majkához, illetve a szintén új oldaláról bemutatkozó Papp Szabi mellett, az átigazolással kapcsolatban pedig a következőképpen nyilatkozott:

Az elmúlt években fogalmazódott meg bennem, hogy hiányzik a televíziós műsorvezetés. Rengeteg munkám van, folyamatosan játszom színházban, rádiózom, de vágytam arra a fajta adrenalin löketre, amit csak az élő show-k nyújtanak. A TV2 volt az, aki erre lehetőséget adott, ráadásul rögtön egy olyan népszerű műsorban, mint a Sztárban sztár. Zsűritag még nem voltam, éppen ezért nagy izgalommal várom szeptember 17-ét.

Ördög Nóra után tehát egykori műsorvezető társa is több lehetőséget látott a konkurens csatornánál, ezek után pedig egyáltalán nem bánnám, ha a közeljövőben ismét együtt tűnnének majd fel a képernyőn, mondjuk egy tehetségkutató műsor, a Rising Star második évada keretein belül, márcsak a régi szép idők emlékei miatt sem! 🙂

Képek forrása: TV2 Sajtószoba

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük