Ma este a 8000. részhez ér a Barátok közt!

18 év, 8000 epizód.

Szinte kimondani is sok, de való igaz, ma este kerül adásba a sorozat 8000. epizódja, amelyben a készítők szerint szinte minden szereplő egy helyszínen fog tartózkodni valamint egy régi szereplő is visszatér, aki hosszabb ideig fog a Mátyás király téren tartózkodni!

A közel tizennyolc év alatt megszámolni is nehéz, hogy pontosan mennyi karakter is fordult már meg a sorozatban, de az tény, hogy 1998-ban tizennyolc állandó karakterrel indult hódító útjára az RTL Klub napi sorozata. Közülük mára már csak négy szereplő maradt, azonban Szőke Zoltán, Varga Izabella, Tihanyi-Tóth Csaba és Várkonyi András karakterei mind a mai napig szerves részei a történéseknek, és reméljük, hogy ez sokáig így is marad.

A készítők e jeles alkalomból összesen nyolc videót készítettek, amelyekben 1000 részenként elevenítették fel a számukra különleges pillanatokat. Régi nézőként nagyon jó volt ezeket visszanézni, aki kíváncsi rájuk, itt elérheti őket:

Végezetül nem is maradt már hátra, minthogy én is gratuláljak a stábnak ezért a jubileumi pillanatért, és még legalább ugyanennyit kívánok nekik!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük