Míg az RTL-nél eltűnik a Klub, addig a TV2-nél megjelenik!

Új és visszatérő tartalmak jellemzik majd a 2023-as évet is.

Az RTL Magyarország mellett természetesen a TV2 Csoport is jelen volt az idei Big Picture konferencián, ahol a sok új- és visszatérő műsorok mellett az egyik legérdekesebb hír mindenképpen az volt, hogy TV2 Klub címmel átnevezésre kerül a kábelportfóliójuk egyik csatornája, ráadásul az, amelyikhez eddig még sosem nyúltak hozzá – anno volt próbálkozás a Joy TV használatára, de jogi problémákba ütköztek. Több mint 12 év után eltűnik a FEM3 és vele együtt a csajos brand is, hiszen a TV2 Klub a Sorozatwiki információi szerint a social média tematikákat fogja majd követni.

Kép forrása: Media1.hu

Az RTL-hez hasonlóan a TV2 is újrareformálja az online platformját, és elindul a streaming vonalán TV2 Zero néven, ahol kvázi a TV2 és társcsatornáinak műsorait lehet majd reklámmentesen visszanézni, de remélem azért más prémium tartalom is felfog majd rá kerülni idővel.

Ami pedig a TV2 műsorkínálatát illeti, idén még bemutatásra vár a felújított Szerencsekerék harmadik évada, valamint A Nagy Ő ötödik, és a Farm VIP harmadik szériája, illetve a Hal a tortán is új részekkel is folytatódik, ezúttal a SuperTV2 képernyőjén. Ami pedig 2023-at illeti, visszatérnek majd a jól bejáratott tartalmak, mint például tavasszal a Sztárban sztár kilencedik, ősszel pedig a Sztárban sztár leszek! negyedik szériája, vagy éppen az Áll az alku nyolcadik, a Drágám, add az életed és Séfek séfe ötödik, valamint Ördög Nóra műsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! harmadik kiadása. De jövőre is lesz újrafelélesztés, két szempontból is, hiszen érkezik majd az MTV-ről a Zsákbamacska, illetve az RTL-en 2017-ben egy évadot megélt Házasság első látásra isÚj tartalomból sem lesz hiány, hiszen Stohl András vezetésével érkezik majd a Family Feud, amit nagy meglepésre az UFA Magyarország fog gyártani, aki eddig szinte csakis kizárólag az RTL-nek gyártott műsorokat, többek között a 23 évig képernyőn lévő Barátok köztöt is.

Sorozatok terén egy heti és egy napi sorozatról számolt be a tévétársaság, előbbi kategóriában a Pepe fog majd visszatérni a második évadával, utóbbi esetben pedig Hazatalálsz címmel mutatkozik majd be az új sorozat, amelyben Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid és az Oltári Csajokból megismert, majd a Bátrak földjében is játszó Jaskó Bálint lesznek a főszereplők, de fontos szerepet kap Nagy-Kálózy Eszter, Esztergályos Cecília, Csapó Virág, Ábel Anita, Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Andi, valamint Jordán Tamás, Pindroch Csaba, Kamarás Iván és Kárász Zénó is. A sorozat különlegessége, hogy nem épített díszletben, hanem valós helyszíneken forgatják az epizódokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük