Augusztusban debütál az RTL Klub képernyőjén a Glee negyedik évada!

Hétköznap kora délután kerülnek adásba a vadonatúj epizódok.

Pár nappal ezelőtt írtam meg, hogy az RTL három sorozat esetében úgy döntött, hogy nem folytatja, és ekkor kissé meg is lepődtem, hogy a Glee nincs köztük. Bármennyire is szeretem a sorozatot, azt azért valljuk be, hogy itthon sosem produkált nagy nézettséget, éppen ezért a harmadik évaddal be is fejezhették volna, ami egy kisebb zárással is felért, hiszen az eredeti New Directions tagok fele elballagott a McKinley gimiből.

Az RTL azonban mégiscsak úgy döntött, hogy folytatja a sorozatot, így augusztus 5-én el hazánkban is elrajtol a negyedik etap, amelyben rengeteg változás történt, és tulajdonképpen ezeknek a változásoknak köszönhető, hogy egyre csak csökkent a nézettsége, és tudjuk, hogy ez hova vezetett…

A negyedik évadban talán abban a legkülönlegesebb, hogy két helyszínessé válik a sorozat, Lima mellett New York a másik szál, ahol Rachel és Kurt sorsát követhetjük nyomon, illetve idővel Santana is csatlakozik a duóhoz, és immáron triumvirátussá kiegészülve sokkal jobban lekötött az ő sorsuk, mint a McKinley diákoké.

A továbbiakban a negyedik évad hivatalos szinopszisát olvashatjátok el, illetve elhoztam az első résznek az epizódismertetőjét, amelyek forrása az RTL Sajtóklub.

A negyedik évadról:

Kurt és Rachel távozása után kiéleződik a helyzet a Glee Klubban. Mindenki a szóló szerepére pályázik, miközben Will új felvételit hirdet a megüresedett helyek betöltésére. A kiválasztottak teljesen új irányt adnak, amivel nem ért mindenki egyet, különösen Sue-nak nem tetszik.

4×01 The New Rachel – Az új díva

Rachel New Yorkba költözött, ahol tánctanára, Cassandra kissé durván próbálja ráncba szedni az elsősöket. Megismerkedett egy helyes harmadéves sráccal, Brodyval. Finnről még mindig semmi hír. Kurt – az apja és Blane unszolására – végül szintén New Yorkba utazik. A Glee Klubba új lány érkezik, Marley, akit az előző iskolában a kövér anyukája miatt cikiztek.

Glee – Sztárok leszünk – A negyedik évad

Premier: Augusztus 5. péntek 13:00 RTL Klub

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük