Ma este a 300. epizódjához érkezik a Grace klinika!

Manapság egyre kevesebb sorozat éri el ezt a megtisztelő számot!

Ma este kerül adásba a Grey’s Anatomy 300. adása, ezzel pedig már bőven túlszárnyalta az egyik kultikus kórházas szériát, a Vészhelyzetet. Ugyan epizódszámilag még továbbra is az NBC egykori sorozata vezet a maga 331 epizódjával – egészen addig, amíg a Grey Sloan Memorial Kórház meg nem kapja a soron következő tizenötödik etapos berendelést – ám immáron a Grace klinika vált az első számú orvosos szériává, amelyben az alapszereplők is aktívan jelen vannak még ennyi epizód után is. Jelen pillanatban ugyebár Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson és James Pickens Jr. erősítik ezt a vonalat.

A nagy jubileum alkalmából az ABC kiadott egy több mint öt perces montázs videót, amelyben az elmúlt 300 epizódot foglalta össze, legfőképp Meredith, Christina és Alex szemszögéből. Kétségkívül érdekes videót állítottak össze, ami bizony megdobogtatja a rajongók szívét, mégsem tartom fair lépésnek, hogy Derek, Izzie vagy éppen George egyetlen egy képkocka erejéig sem köszön vissza, míg például Addison többször is feltűnik, pedig azért az előbbiek sokkal nagyobb nyomot hagytak a kórház falain belül, legalábbis szerintem. Ettől függetlenül mégiscsak érdemes megnézni, íme:

A “ma este” adásba kerülő epizód egyébként az alkotók szerint remekül fog tisztelegni a sorozat és ezzel együtt a hűséges nézők előtt, és bár ha személyesen nem is, de lélekben visszatér Cristina, George és még Izzie is, méghozzá újonnan érkező sérültek formájában, Meredith-éknek tehát biztosan dejá vu érzésük támad majd. Nyilván nagyobbat ütött volna, ha Teddy után még egy rég nem látott karakter, mondjuk Cristina vagy éppen Callie személyesen is tiszteletét tette volna a kórházban, ám erre azonban sajnos mostanában nem fog sor kerülni, ahogy az én álmom beteljesülése sem hiszem, hogy valaha megvalósulhat, Katherina Heigl ugyanis anno olyan szinten össze rúgta a port Shonda Rhimessal, hogy ő hiába bújna vissza Izzie bőrébe, ha a készítők nem kérnek belőle. (Fél-off: nem ez az első eset, hogy kivágják a visszaemlékezésekből az egykori rezidenst, és sajnos nagy valószínűséggel nem is az utolsó…)

A nagy mérföldkőnek köszönhetően egy több mint egy órás riportot is készítettek a színészekkel, amelyeket a továbbiakban tudtok megnézni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük