Sara Ramirez a Grace klinika után új sorozatban vállalt főszerepet!

A Madam Secretary negyedik évadában fog feltűnni.

Sara Ramirez tavaly májusban volt látható utoljára a Grey+Sloan Memorial Kórházban, azóta pedig folyton visszatérő kérdés a rajongók körében, hogy mégis mikor fog Callie ismét felbukkanni Seattle-ben. Sokan azt várták, hogy majd talán a novemberben adásba kerülő 300. epizódban számíthatunk rá, ám a készítők világosan kifejtették, hogy Callie, és a szintén nagyon hiányolt Cristina Yang is távol marad a jubileumi epizódtól.

Most pedig a visszatéréssel kapcsolatos remény egyre inkább széthullani látszik, hiszen a mai napon jelentették be, hogy Sara Ramirez állandó szereplőként fog csatlakozni a CBS-en futó Madam Secretary negyedik évadában. A színésznő nevezetesen Kat Sandoval bőrébe bújuk majd, aki az eddigi információk szerint egy rendkívül briliáns, politikai stratégiával megáldott egyéniség, aki azonban már elhagyta ezt a pályát, Elizabeth (Téa Leoni) nyomására azonban mégiscsak visszatér a politikai életbe.

Annak örülök, amiért Ramirez visszatér a színészethez, ám annak már kevésbé, hogy egy olyan sorozatot választott, amelyet én magam nem követek. De talán majd csakis miatta belenézek a későbbiekben. Legelőször egyébként a november 19-ei epizódban fog feltűnni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük