Lindsay Lohan ismét visszatér a képernyőre!

Ráadásul egy karácsonyi filmben lesz majd ismét látható.

Lindsay Lohan hasonlóan Amandy Byneshoz, amilyen szép utat járt be gyerekként és fiatal felnőttként, olyan gyorsan és csúnyán lettek kegyvesztettek a cselekedeteiknek köszönhetően. Ám az utóbbi időben nagyon úgy tűnik, hogy kezdik rendbe szedni magukat, és míg Bynes határozottan elutasította azt, hogy színészként visszatérjen, addig Lindsay Lohan szerencsére nem vélekedik hasonló állásponton.

Az utóbbi pár évben leginkább csak a hangját kölcsönözte különböző produkciókban, azonban idén végre teljes valójában visszatér a képernyőre, méghozzá a Netflix egyik idei karácsonyi filmjének főszereplőjeként. A film a Karácsonyi románc filmre hallgat, melyben Lohan karaktere, a fiatal és frissen jegyes örökösnő, Sierra egy síbaleset szenved. Miután amnéziát diagnosztizálnak nála, hirtelen egy jóképű szálloda tulajdonos és annak lánya gondozásában találja magát. Az özvegy apukát a Gleeben megismert Chord Overstreet fogja alakítani, így szerintem már csak a szereposztás miatt is garantált lesz a minőség és az élvezhetőség.

A továbbiakban az eddig megjelent előzeteset nézhetitek meg, engem mindenképpen meggyőzött, és alig várom már a premiert, ami november 10-én lesz esedékes.

Végezetül, további kedvcsinálás gyanánt, elhoztam nektek néhány jelenetképet a filmből. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük