Lesz némi változás a The Flash negyedik évadában

Az ígéretek szerint az első évadhoz hasonló minőségre számíthatunk.

A mőltheti Comic Conon természetesen a The Flash csapata is ott feszített, ahol egészen érdekes információkat osztottak meg a rendezvényre látogatottakkal. Az egyik legfontosabb szerintem mindenképpen az, hogy a stáb szerint végre vissza fognak térni az első évadban megszokott minőségre, ami tényleg nagyon ráférne a sorozatra, pláne annak fényében, hogy a másodikban mennyire letértek a vágányról. A harmadikat mindenesetre még nem láttam, de a nyár folyamán mindenképpen sort kerítek rá.

A keddi Supergirl után tehát íme minden eddig megjelent információ az ősszel visszatérő The Flash – A Villámmal kapcsolatban, amelyek a beágyazott trailerrel együtt enyhén spoileresek lehetnek azok számára, akik még nem hozták fel lemaradásukat a sorozattal kapcsolatban.

Az október 10-én debütáló negyedik etap első részében hat hónappal később járunk majd a harmadik évad vége óta, ám Barry még mindig az erőtérben ragadt, családja és barátai pedig megpróbálnak mindent megtenni, hogy kiszabadítsák Central City szuperhősét. Addig azonban, mivel a város nem maradhat segítség nélkül, Iris veszi kezébe a dolgokat, és ő lesz a csapatvezető, ezáltal nagyobb teret kapva a karakter. Egyvalaki azonban nagyon úgy tűnik, hogy elhagyja a fedélzetet, méghozzá olyan valaki, kit az előző évadban ismerhettünk meg, méghozzá Barry flashpointjának következtében.

Bizony-bizony, Tom Felton állandó szereplőként már biztosan nem tér vissza, és egyelőre azt sem lehet tudni, Julien egyáltalán jelen lesz-e még vagy sem. Az eddigi információk alapján az évad elején nem fog felbukkanni, de persze ez a későbbiekben könnyen változhat, pláne annak fényében, hogy a szerelem is majdnem rátalált Caitlin személyében.

Neil Sandilands lesz az idei évad főgonosza, The Thinker bőrébe fog bújni, akit legutóbb a The 100 (A visszatérők) sorozatban láthattunk huzamosabb ideig. A leírás alapján egy igazán zseniális gonoszt várhatunk a személyében, aki egy bonyolult tervet dolgozott ki annak érdekében, hogy helyrehozzon mindent, amit rossznak tart az emberiséggel szemben.

Rajta kívül még a Dominion sztárja, Kim Engelbrecht valamint sok-sok film rosszfiúja, Danny Trejo is csatlakozik a stábhoz, előbbi The Thinker jobbkezeként, utóbbi pedig Gypsy apjaként fog bemutatkozni. A jelek szerint tehát Cisco “társa” néha-néha továbbra is felfog bukkanni, annak ellenére, az őt életre keltő színésznő, Jessica Camacho állandó szerepet kapott a Taken második évadában.

Kép forrása: ew.com/Matthias Clamer

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük