Kaszát kapott a The Originals, az ötödik évad lesz az utolsó!

Julie Plec egy levélben jelentette be a hírt.

Majdhogynem napra pontosan egy évvel ezelőtt, a Comic Conon jelentették be, hogy a Vámpírnaplók befejeződik a nyolcadik évaddal, és sajnos most ugyanez a sors vár a testvérsorozatára, a The Originalsra is. A sorozat showrunnere, Julie Plec egy közleményben tudatta rajongóival a hírt, aki jelenleg épp San Diegóba készülődik, ahol szombaton fog fellépni a sorozat színészeivel karöltve, amikor is biztosan többet megtudhatunk majd a fejleményekről. Jelen pillanatban annyi bizonyos, hogy a stáb és a csatorna együttesen döntött a befejezés mellett.

Az ötödik és egyben utolsó évad 2018 elején fog debütálni, amelyről pont pár napja írtam, azóta pedig kiderült, hogy két Vámpírnaplók karakter is visszatér Klausékhoz: míg Caroline rögtön az első epizódban lesz látható, addig Alaric viszontlátására nem tudni, hogy pontosan mikor kerül sor, ahogy azt sem lehet még egyelőre tudni, hogy egy vagy esetleg több epizódra szól a vendégszereplésük.

Őszintén szólva nagyon elszomorított most ez a hír, hiszen a hibái ellenére a szívemhez nőtt a sorozat, ráadásul most bár biztos, hogy a jubileumi századik epizódot sem fogja már elérni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük