Butiquehotel.hu: Jövőhéten debütál az RTL vadonatúj sitcomja!

Hossz évek után a csatorna ismét megpróbálkozik egy saját gyártású sitcommal!

Sajnos hazánkban a vígjátéksorozatok sorsa eléggé hányattatott, a nagy kereskedelmi csatornák valamiért félnek ilyen típusú amerikai sorozatot kipróbálni főműsoridőben és inkább orrba-szájba nyomatják a bűnűgyi/krimi sorozatokat, amikre nyilván van is kereslet. Az RTL Klub utoljára tizenöt évvel ezelőtt vágott bele saját gyártású sitcom gyártásába, ami a Bajor Imre-Hernádi Judit-Gálvölgyi János triumvirátusféle Pasik volt!, a közepes sikere miatt pedig két vagy három évig futott.
Jövőhéten azonban egy újabb korszak kezdődik meg, hiszen hosszú évek után az RTL ismét belefogott egy vígjátéksorozat készítésébe, ami a Butiquehotel.hu címet kapta, és az RTL II-n lesz majd látható Szerda esténként tíz órától. Az első ajánló/promóciós videó már meg is jelent a csatorna honlapján, amit itt találhattok meg.
A továbbiakban az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok, melyből az is kiderül, hogy kik lesznek a főbb szerepekben, illetve az alaptörténetet is elolvashatjátok. 🙂
http://3.bp.blogspot.com/-Z0lFXMKnGTA/VQVmU3jS7rI/AAAAAAAAFVM/N47T7ZQSYvY/s1600/elv%C3%A1laszt%C3%B3.jpg
Sajtóközlemény – Jövő szerda este indul az RTL II új magyar gyártású vígjáték sorozata
2015. október 14-én, szerda este 22 órától láthatják a nézők az RTL II vadonatúj vígjáték sorozatát, a butiquehotel.hu-t. Hosszú idő után újra lesz magyar fejlesztésű és gyártású vígjáték sorozat a hazai televíziós palettán. A magyar fejlesztésű sitcom alkotói romantikus komédia sorozatnak definiálják. A főbb szerepeiben Gesztesi Máté, Hernádi Judit, Reviczky Gábor, Székhelyi József, Fekete Réka Thália, Marjai Virág, Madár Tamás és Ódor Zsófi lesz.
 
A történet egy kis szálloda mindennapjaiba enged bepillantást, ahol a vendégekért folyó küzdelem mellett kibontakoznak családi konfliktusok, romantikus szálak, de akár nagyobb veszekedések is. Mindezt nagyon könnyedén, rengeteg helyzetkomikummal és rendkívül szerethetően kínálják a műsor készítői. A fiatal és frissen tulajdonos-igazgatóvá avanzsált Szonját Fekete Réka Thália, édesanyját, Karolint Hernádi Judit alakítja. Kettejük viszonyát jól példázza, hogy a hotel nevében sem tudtak megegyezni, így nem helyesírási hiba, hogy a butiquehotel.hu-ból hiányzik egy o betű. Karolin párja, Kálmán szerepében Reviczky Gábor lesz, aki őrült módon igyekszik megfelelni hitvesének, miközben olcsó trükkökkel próbálja megvalósítani saját vágyait. A család fekete báránya, a ritkán, de mindig bölcsen szóló nagybácsi, az öreg, morcos Medve karakterét Székhelyi József formálja meg. Az egymással folyamatosan rivalizáló recepciós Ernő és a szakács Borisz küzdelmeit Gesztesi Máté és Madár Tamás viszi képernyőre. Míg Marjai Virág a wellnesskirálynő Lolát, a néma szobalány Ritát pedig Ódor Zsófia alakítja.
 
 
A nézők ennek a nyolcasnak a küzdelmes életébe pillanthatnak be október 14-étől, szerda esténként 22 órától. Akik lemaradnak a premier epizódokról, azok október 24-étől, szombatonként 18 órától dupla epizódokkal pótolhatják be lemaradásukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük