Közkedvelt sorozatottak indul az idei tavasz az AXN képernyőjén

Akcióban semmiképp sem lesz hiány.

Úgy tűnik az Antenna Group folytatja a Sonny Pictures hagyatékát, és egyenlőre csak a jól bejáratott sorozatok folytatását hozza el tavasszal az AXN. Többek között az Alex Rider, a S.W.A.T. illetve a SEAL Team rajongói örülhetnek, ugyanis mindegyik sorozatból érkeznek az aktuális friss évadok, illetve a prémium csatornás premier után itt is bemutatkozik a DC egy évadot megélt szériája, a Swamp Thing, és a Discovery of Witches is új részekkel jelentkezik majd.

További részleteket a csatorna sajtósai által küldött Sajtóközleményben olvashattok alább. 🙂


Közkedvelt sorozatokkal és vadonatúj évadokkal indítja a tavaszt az AXN

Izgalmakban és romantikában sem lesz hiány márciusban az AXN-en, ahol egy héten belül öt újdonság várja a nézőket. Országos premierként érkezik az Alex Rider 2. évada, valamint új részekkel készül a SWAT – Különleges egység és a SEAL Team is. Először érkezik az AXN-re a DC vérfagyasztó története, a Mocsárlény: A sorozat, illetve A boszorkányok elveszett könyve 2. évada is, amely napjaink egyik legnépszerűbb misztikus regénye alapján készült.

Március 19-én 15 óra 20 perctől dupla epizódokkal lesz látható A boszorkányok elveszett könyvének 2. évada, amelyben folytatódik Diana Bishop (Teresa Palmer) és Matthew Clairmont (Matthew Goode) szerelmi története. A nagysikerű romantikus fantasy regény alapján készült sorozat második felvonásában a boszorkány Diana és a vámpír Matthew a 16. századi Angliában keres menedéket a Nagytanács idejét múlt eszméi elől: az Erzsébet-kori Londonban kezdenek új életet, ahol Diana végre megtanulhatja használni a varázserejét.

Március 21-én 21 órakor dupla epizóddal érkezik a Mocsárlény: A sorozat. A félelmetes történetben Dr. Abby Arcane (Crystal Reed) hosszú idő után tér vissza louisianai szülővárosába, hogy egy mocsárban terjedő halálos vírus után nyomozzon. Abby szövetkezik a kegyvesztett tudóssal, Alec Hollanddel (Andy Bean), de miután Alec rejtélyes módon meghal, a doktornő rájön, hogy a mocsár szörnyű titkot rejt.

Március 23-án 21 órakor debütál a SWAT – Különleges egység 5. évada. Hondo őrmester (Shemar Moore) kényszerpihenőre utazik Mexikóba, de még itt sem tétlenkedik – belekeveredik egy helyi család igazságért folytatott küzdelmébe, és hamarosan ő maga is céltáblává válik. Miután hazatér Los Angelesbe, újra munkába áll, ahol az eddigiekhez megszokott módon a legveszélyesebb bevetések várnak rá és a csapatára.

Március 23-án 21 óra 55 perckor az 5. évaddal kerül képernyőre az akciót és drámát ötvöző SEAL Team. Hayeset (David Boreanaz) és csapatát megrázta a – számos áldozatot megkövetelő – támadás, de újult erővel térnek vissza a világ legveszélyesebb országaiba. Semmi nem állíthatja meg őket abban, hogy kimenekítsenek egy fegyverszakértőt, megakadályozzanak egy pusztító erejű terrortámadást, harcot folytassanak a tálibok ellen, vagy leállítsanak Dél-Amerikában egy nukleáris projektet.

Március 24-én 21 órakor jön a nagysikerű kémtörténet, az Alex Rider 2. évada. A tinédzserből vált titkos ügynök, Alex Rider (Otto Farrant) a Point Blanc-i – kis híján az életébe kerülő – küldetés után pihenni készül, amikor azonban egy régi ellensége felbukkan, kénytelen visszatérni a kémkedés világába. Az ifjú ügynök hamarosan egy, az egész világra kiterjedő titokzatos összeesküvésre bukkan, amelyet Jack (Ronkẹ Adékoluẹjo) és legjobb barátja, Tom (Brenock O’ Connor) segítségével próbál megakadályozni.

A boszorkányok elveszett könyve 2. évad: március 19-től szombatonként 15 óra 20 perckor dupla epizódokkal az AXN műsorán!

Mocsárlény: A sorozat 1. évad: március 21-től hétfőnként 21 órakor dupla epizódokkal az AXN műsorán!

SWAT – Különleges egység 5. évad országos premier: március 23-tól szerdánként 21 órakor az AXN műsorán!

SEAL Team 5. évad országos premier: március 23-tól szerdánként 21 óra 55 perckor az AXN műsorán!

Alex Rider 2. évad országos premier: március 24-től csütörtökönként 21 órakor dupla epizódokkal az AXN műsorán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük