Közeleg a Grace klinika vége? Ellen Pompeo érdekes információt hintett el a napokban!

Kezd felforrósodni a sorozat lába alatt a talaj.

Az EW nemrég ismét úgy döntött, hogy a Grace klinika sztárjait kéri fel, álljanak ismét címlapfotót a magazin legújabb szám a kedvéért. A sorozat sztárjai természetesen ezúttal is igent mondtak a felkérésre, a különleges fotózás mellet pedig természetesen meg is interjúvolták őket. Ekkor tett igen érdekes megjegyzést a sorozat sztárja, Ellen Pompeo.

Dr. Meredith Grey megformálója ugyanis azt mondta készen áll arra, hogy nagyobb változás következzen be az életében, ezáltal pedig búcsút intsen a sorozatnak. Mint az ismeretes, még idén júniusban állapodott meg a sorozatot gyártó ABC stúdióval, és további két évvel hosszabbította meg szerződését, melynek értelmében az idén szeptemberben startoló tizenötödik szezon mellett még további egy évadra kötelezte el magát.

A mostani kijelentéssel tehát nagyon is elképzelhető, hogy 2020. májusában véget érhet a sorozat, és még arra sincs esély, hogy Meredith nélkül robogjon tovább hiszen a show kreátora, Shonda Rhimes már korábban kikötötte, hogy addig hajlandó folytatni a sorozatot, ameddig Ellen is benne van.

Persze még nagyon korai komolyabb következtetéseket levonni a színésznő nyilatkozatából, hiszen azt ő is hozzátette, hogy jelen pillanatban úgy érzi, már majdnem mindent elmeséltek a karaktere által az eltelt 13 év során, amit csak ki lehetett hozni belőle, ugyanakkor nem szeretne még messzemenő és meggondolatlan döntést hozni még, szóval bármi lehetséges még, ugyanakkor mégsem árt felkészülni arra, hogy kedvenc orvosi sorozatunk bizony lassan kezd befordulni a véghajrába…

Végül elhoztam azért a fotózás több anyagát is, szerintem érdemes megnézni őket, mert igen jól sikerültek. A képek klikkre nagyobbak lesznek. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük