Barátok közt: Szabi hamarosan elhagyja a Mátyás Király teret

Az új évad első távozója Bozsek Márk.

Pér héttel ezelőtt derült ki, hogy Bozsek Márk már egy ideje nem forgat a stábbal, ugyanis úgy döntött egy időre befejezi a forgatást. Közel öt és fél év után önszántából távozik a Mátyás Király térről. 2009-ben debütált a sorozatban, nagynénjéhez, Orsihoz jött, aki egyébként 2011-ben távozott a sorozatból.
Kép forrása: baratok.hu

A történet szerint a héten Szabi vonatra szállt, és elment megkeresni Bambit, aki ugyebár faképnél hagyta az oltárnál, miután Aliz rájött a titkára, miszerint azért akart elsősorban Szabihoz menni, hogy magyar állampolgárságot kapjon. Sokan úgy gondolják, hogy a héten láthattuk utoljára Szabit, ám ez nincs így, ahogy a sorozat írói írták a twitteren, Szabi még visszatér, és körülbelül még négy hétig lesz még a sorozatban látható. Aggodalomra azonban nincs ok, hisz a karakter a későbbiekben bármikor visszatérhet majd, vagyis nem fogják megölni.

Sok rajongónak nem tetszik Márk döntése, de szerintem teljes mértékben igaza van Márknak: amit már nem szeret csinálni, azt kényszerből ne csinálja tovább. Egyébként is, szerintem Szabi mostanában eléggé ellaposodott már, így nem sajnálom túlzottan a távozását.
Márk egyébként nyilatkozott a Fókusznak, amelyben elmondta, hogy sok terve van a jövőjét tekintve, mindenekfelett első a zene. Még az sem biztos, hogy az országban maradt, ugyanis Aradi Balázzsal nagyon jó barátok lettek, aki jelenleg Kínában tartózkodik, lehetséges, hogy Márk utána megy.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük