Kefír számára ért véget a Sztárban sztár negyedik évada!

Ezúttal már nem teljesen értettem egyet a kialakult eredménnyel.

Nemrég ért véget az idei Sztárban sztár második adása, amelyben a versenyzők többsége meglepően alulteljesített a múlthéthez képest. Ez leginkább Muri Enikő Vásáry André, Hommonay Zsolt, és persze Kefír produkcióira mondható, bár utóbbi esetében valószínűleg a kapott dal is közrejátszott a végeredményben, hiszen véleményem szerint a Ne sírjnál vannak Kozsónak ismertebb és jobb dalai is.

A nézők és a zsűri összefésült szavazatai alapján tehát Kefir számára ért véget a verseny. Igazán sajnálom a V-Tech frontemberének korai kiesését, ugyanis akárcsak a tavalyi nagy visszatérő, Baby Gaby esetében Kefir is okozhatott volna még kellemes meglepetéseket, csak ehhez ugyebár az kellett volna, hogy ne ’90-es slágereket kapjon…

Mindenesetre a kialakult helyzet miatt kétségbe azért nem fogok esni, a nagy kedvencem, mint Radics Gigi és Király Linda továbbra is versenyben vannak. Míg Linda a jövőhéten egy Whitney Houston dallal lép majd színpadra, addig Gigi Michael Jacksonként bizonyíthat majd. Szórakozásból és minőségi produkciókból tehát elvileg jövőhéten sem lesz hiány, én pedig remélem, hogy addigra Linda is felépül teljesen a tüdőgyulladásából.

sztarban-sztar-kefir-02

Kép forrása: TV2 Sajtószoba

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük