Győrfi Pál & Fábián Juli A Nagy Duett ötödik szériájának első kiesői

Ma este kezdetét vette A Nagy Duett 2017-es kiadása.

Idén sem maradtunk A Nagy Duett nélkül, aminek én tulajdonképpen örülök, ráadásul ezúttal is igen változatos párosokat hoztak össze a műsor készítői, ugyanakkor idén mintha több lenne az olyan “amatőr” versenyző, aki nem is tűnt igazán amatőrnek. Ezalatt pedig azt értem, hogy vagy volt már korábban valamilyen szintű zenei előképzettsége, vagy pedig igenis van énekhangja, csak eddig talán még maga sem tudott erről. Persze nem azt mondom, hogy ez baj, csupán ezzel a műsor szórakoztató jellege mást irányt vett, hiszen most nem tudtam olyan önfeledten nevetni, mint tavaly mondjuk Berki Krisztián, vagy két szériával ezelőtt Cooky próbálkozásain.

Ami tehát a ma esti produkciókat illeti, tulajdonképpen mindenki odatette magát, éppen ezért számomra nehéz volt dönteni, hogy mégis melyik páros hiányozna a legkevésbé, én mégis letettem a voksom, sőt mi több, két esélyes is volt, Danny Blue & Tolvai Reni valamint Stohl Luca & Peller Károly személyében, végül ők mégiscsak továbbjutottak. A nézői (és zsűri, akik mondjuk a sorozatos 29-es pontozással nem sokat nyomtak a lantban) közös szavazatai alapján Győrfi Pál & Fábián Juli számára ért véget a verseny.

Nagyon sajnálom a korai kiesésüket, hiszen Győrfi Pál pont a szórakoztató kategóriába tartozott, míg Fábián Juli próbálta kompenzálni a mentősök szóvivőjének “hiányosságát”. Korainak tartom a kiesésüket, de nincs mint tenni, a show megy tovább. Remélem a második adás legalább ennyire jó lesz, mint az első.

Kép forrása: TV2 Sajtószoba/Bársony Bence

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük