Kaszát kapott az UnReal, a napokban debütált negyedik évad egyben az utolsó is!

Megpecsételődött a “Nagy Ő sorozat” pályafutása…

Az eredetileg LifeTime-on futó, a randizós reality-ket kiparodizáló UnReal negyedik évada egy új szerződésnek köszönhetően már a Hulu-n debütált a napokban, ami azt is jelenti, hogy immáron már a teljes évad elérhető, ami az eddigi szezonokat nézve eléggé rövid lett a maga nyolc epizódjával.

Azt nem lehet tudni, hogy a készítők mennyire tudták előre, hogy nem lesz folytatás, és eszerint forgatták-e le a szóban forgó immáron biztosan záróévadot vagy sem, ám az már biztos, hogy egy kicsit tényleg méltó lehet a zárásra, hiszen a sztori szerint ezúttal egy All Star kiadást láthatnak majd a nézők, tehát rég nem látott korábbi versenyzők térnek vissza helyszínre, hogy ismét megmérkőzhessenek a szerencsés kiválasztott szívéért.

Bevallom őszintén, egy kicsit most meglepett a hír, még annak ellenére is, hogy nem szállított túlságosan jó nézettséget a harmadik etap. Mindenesetre nem szomorkodom túlzottan, hiszen számomra még hátra van két évad – az első évadnál leragadtam anno – plusz ugyebár a negyedik is, és egyben remélem, hogy azért csak kapunk majd némiféle lezárást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük