Január 12-én ezzel a műsorrenddel startol el a TeenNick!

Kicsit több klasszikusra számítottam.

Azt már régóta lehet tudni, hogy az alacsony nézettségre való tekintettel a Viacom úgy döntött végül megszünteti az RTL Spike csatornáját, az itt futó sorozatokból pedig néhányat átmenekít az időközben Paramount Network névre változtatott pedig Paramount Channel, és január 12-én kezdetét veszi a negyedik Nickelodeon csatorna, méghozzá a TeenNick, ám az induló műsorstruktúrája a Mentrum jóvoltából csak a tegnapi nap folyamán derült ki.

Január 12-én nem csak hazánkban, hanem Romániában is elindul az elsősorban tiniket megcélzó csatorna, ám nem ugyanazzal a kínálattal, hiszen míg a szomszédos országban a Latin-Amerikai TeenNick változata kap román hangsávot, addig mi a francia verziót kapjuk meg, ami egyben azt is jelenti, hogy nálunk egyelőre nélkülöznünk kel a NickRewind blokkot, amiben a 90-es években futott rajzfilmsorozatok kapnak helyett, mint a Fecsegő tipegők vagy éppen a Hé, Arnold!

Korábban szemügyre vettem a francia TeenNick programkínálatát, aminek a neve valójában egyedülállóan Nickelodeon Teen, és figyelembe véve a januárban startoló kínálatot, több változtatást is észrevettem, aminek nem feltétlen örülök. Kikerül ugyanis a műsorkínálatból a Drake & Josh, a TökÉretlenek (UnFabuolus) az Unokatestvérem, Skeeter, az Anubisz házának rejtélyei valamint a Zoey 101 is. Utóbbi mondjuk érthető, hiszen elvileg nem készült hozzá korábban magyar szinkron, a többi viszont nem, hiszen korábban a magyar Nickelodeonon is láthatóak voltak, igaz az Anubis esetében csak az első két évad került leadásra. Az Unokatestvérem, Skeeter kikerülésével egyedül csak a Kenan és Kel lesz csak igazi kuriózum a már felnőtt generáció számára…

Ennek ellenére optimista maradok, és bízok benne, hogy idővel több klasszikus sorozat is fel fog tűnni a csatornán, addig pedig marad az iCarly, V, mint Viktória, Sam & Cat, illetve az All That vagyis Sok hűhó tavaly rebootolt tizenegyedik évada, amely péntek esténként lesz képernyőn.

A továbbiakban pedig a teljes műsorkínálatot szemügyre vehetitek, sajnos csak angolul, de a címek nagy része így is érthető. A képre kattintva jobban eltudjátok olvasni. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük