Áprilisban jön csak a Shadowhunters harmadik évada!

Viszont a premier dátummal együtt kaptunk egy trailert is.

A kissé csalódást keltő második évad ellenére továbbra is nagyon szeretem ám a sorozatot, éppen ezért örülök a legfrissebb hírnek, amely szerint a FreeForm a 20 részes harmadik évad mellett további 10 epizódnak adott zöld utat, ami könnyen jelentheti azt is, hogy ezáltal a negyedik évad is be lett rendelv. Akárhogy is lesz, a készítőknek több idejük maradt kibontakoztatni kreativitásukat, míg a rajongók tovább élvezhetik a történéseket.

Ezen felül az április 3-án rajtoló harmadik évadról is elhullajtottak némi információmorzsát, leginkább a catingolással kapcsolatban. Az évad főgonoszát Anna Hopkins fogja életre kelteni, aki Sebastian édesanyja, Lilith lesz, én pedig kíváncsi leszek mennyire lesz képes túlszárnyalnia a fiát.

Sebastian mellett Magnus körül is tovább bonyolódik majd a helyzet, hiszen a magánélete hanem a szakértelme is még nagyobb teret kaphat Lorenzo Ray által, aki Magnushoz hasonlóan szintén egy boszorkánymester ebből adódóan pedig sok-sok konfliktus adódik majd  kettejük között. Külön érdekesség, hogy a karakter eredetileg nem szerepel a könyvekben, így én is egyenlő esélyekkel indulok azokkal szemben, akik már olvasták a köteteket. Lorenzót egyébként Javier Muñoz fogja alakítani.

És végül, de nem utolsósorban következzen a várva várt trailer, ami sok mindent előrevetít, különösen Jace-el kapcsolatban…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük