Véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen!

A harmadik szériát Erdei Zsolt, a negyediket pedig Molnár Andi nyerte meg.
Tegnap este véget ért a reality negyedik szériája is, így a stáb végre elkezdhet csomagolni, és Balázs és Jani is hazatérhet a családjához. Nagy elvárásai voltak a műsorral kapcsolatban a csatornával, elvégre egy rettentően drága formátumról beszélünk, így csak akkor érdemes belevágni, ha tényleg sikeres lesz, és ez úgy tűnik, hogy bejött, hiszen a múlthéten az egyik adás volt a legnézettebb műsor. Ami engem illet, már a harmadik szériánál is írtam, hogy nem vagyok rendszeres nézője a műsornak, és ez így volt a negyediknél is, hiába volt itt Baukó Éva és Molnár Andi akikkel szimpatizálok. Nagy kritikára tehát ne számítsatok, mert az csak akkor lenne fair, ha minden adást láttam volna.
Fotó: RTL Sajtóklub
A harmadik szériát Madár nyerte, vagyis Erdei Zsolt, megérdemelten, habár én Bódi Sylvinek szurkoltam. Egy kicsit meg is lepődtem Madár győzelmén, hiszen az első két szériát lány nyerte. A negyedikben azonban ismét visszaszerezték az irányítást a lányok, így egy a fináléban is már három csaj került be, az expornós Aleska Diamond (no comment), VV Baukó Éva és Molnár Andi, akit a Szombat Esti Lázból ismerhettünk meg, emellett pedig a Sportklubbon is vezetett már műsorokat.
Ahogy mondtam, a negyedik szériából tényleg rettentően keveset láttam, mégis nagyjából tisztában voltam a történésekkel, elvégre sok lap és internetes fórum foglalkozott vele. Nagy meglepetésre a játék közepén meglepetéslakó érkezett Pákó személyében, aki a 2008-as szériák egyikében is benne volt már. Egyértelműen azért választották Pákót, mert sokat lehet rajta röhögni, és nézettségileg is pluszt jelentett. Eleinte a szavazás SMS formájában történt, a harmadik szériában végig ez volt a trend, a negyedik szériában azonban egy idő után átálltak az internetes szavazásra. Talán túl kevesen küldtek SMS-eket, így a bevétel is csekély volt? Van egy olyan érzésem, hogy erre soha sem tudjuk meg a választ, mindenesetre én pozitívan fogom fel a változtatást, hiszen így tényleg bárki beleszólhatott a történésbe.

Fotó: RTL Sajtóklub
A műsorvezetőkről megfogadtam, hogy nem fogok írni, maradjunk annyiban, hogy még mindig nem szeretem Balázst, Vadon Janival viszont nincs nagy bajom, sokkal emberségesebb, mint Balázs. Az azért valamit elárul, hogy a papagáj Charlie-nak sokkal több Facebook követője volt, mint a műsornak, Balázsnak és Janinak együttvéve. 🙂 Az utolsó hetekben azonban leváltották a papagájt, egy albínó mókusra, aki a kamikaze akcióiról híresült el.
Egy szó mint száz, én örülök Madár és Andi győzelmének, mert megérdemelten győztek, így Falusi Mariann és Keleti Andrea mellett Erdei Zsolt és Molnár Andi a dzsungel királya és királynője.

Balázs és Jani visszakaptákFotó: RTL Sajtóklub
Zárójeles megjegyzés: Nagyon örülnék, ha 2015-ben ismét lenne Szombat Esti Láz, ám térjenek vissza a régi alapokhoz, mert ez a Nagy Félrelépés néha inkább kínosabb volt, mint szórakoztató. Ja és kérek BK-s színészeket is versenyezni, valamint Molnár Andit is. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük