Január 3-án indul az RTL vadonatúj napi sorozata, a Keresztanyu!

Nagy visszatérővel kezdi a 2021-es évet az RTL Klub.

Négy évad és 289 rész után, karácsony előtt, vagyis december 23-án véget ér az RTL Klub nagysikerű napi sorozata, a Drága örökösök, a helyét pedig egy új sorozat fogja megörökölni, a Keresztanyu, amely forgatási helyszíne is ugyanaz lesz, mint az örökösöké volt, de persze némileg átalakítva, hiszen a sztori szerint is egy másik faluban járunk majd, Ökörapáti helyett Makkosszállásson találhatják majd magukat a nézők. A történet főszerepében Molnár Piroska karaktere lesz, de ebben a sorozatban fog visszatérni többek között Gálvölgyi János is.

A továbbiakban az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok el, néhány képpel megspékelve, amelynek forrása az RTL Sajtóklub.


Sajtóközlemény: Január 3-án indul a Keresztanyu az RTL Klubon

Az RTL Klub új magyar filmsorozatában – a címszerepben Molnár Piroskával – humorból, izgalomból és sztárokból nem lesz hiány.

A Drága örökösök hatalmas sikere után január 3-ától érkezik Hámori Barbara showrunner új sorozata, a Keresztanyu, amely egy ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódó magyar filmsorozat. Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet. Mindent bevetnek. Nem ismernek határt! Se zárjegyet.

A sorozat szeretettel és humorral vesz górcső alá számos szokatlan, abszurd helyzetet, népies, szatirikus humorral fűszerezve.

Gyártó: Scripted Productions, Showrunner: Hámori Barbara, Szereplők: Molnár Piroska (Róza Mama) Gálvölgyi János (Rendőrfőnök) Kékesi Gábor (Márk) Dobos Evelin (Petra) Szacsvay László (Szemereki) Lengyel Ferenc (Tivadar) Konfár Erik (Imi) Dóra Béla (Zénó) Ullmann Mónika (Mariann) Mihályfi Balázs (Lajos) Tóth Angelika (Laura) Maizác Fanni (Ildi) Németh Kristóf (Jóska) Balogh Anna (Timike) Gömöri András Máté (Zozó) Dzsupin Ibolya (Sárika) Magyar Attila (Oleg) Sajgál Erika (Kriszta) Józan László (Igor) Hunyadi Máté (Viktor) Nagy Feró (Babos) Ganxsta Zolee (Damil) Farkas Dénes (Bonifác) Koch-Bulla Zelda (Tatjana) Rátonyi Hajni (Elza néni) Fekete Györgyi (Klárika) Noé Viktor (Szkander) Mezei Léda (Gina) Petri Viktor (Karló) Gonda Kata (Viki) Janicsek Péter (Pityke) Szentiványi Zsolt (Zsiga) Kenderes Csaba (Jani)

Keresztanyu premieradás 2021. január 3-án 18:50-től, majd január 4-től minden hétköznap 20:10-től az RTL Klub műsorán, az epizódok pedig visszanézhetők az RTL Most platformon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük