Ági lett a Konyhafőnök harmadik szériának győztese!

Nagyon örülök Ági győzelmének.

Ma este véget ért A Konyhafőnök harmadik szériája, amely nézettségileg ezúttal is igencsak sikeres volt, így szerintem nincs is semmi meglepő abban, hogy az RTL Klub már várja a jelentkezőket a következő etaphoz. Bár alapvetően érdekesnek tartom az egész műsort, időm sajnos ezúttal sem annyi, hogy teljes egészében végig tudjam követni. Azért sikerült elcsípnem egy-egy adást, melyben számomra egyértelműen a lányok voltak a nyerők, vagyis azok alapján amit én láttam, Annamarinak és Ágnesnek drukkoltam a legjobban. Végül teljesült a vágyam, hiszen Ágnes lett a konyhafőnök.
Innen is gratulálok a négy gyermekes anyukának. 🙂
A továbbiakban az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok el, mely az RTL Sajtóklubról származik.
http://3.bp.blogspot.com/-Z0lFXMKnGTA/VQVmU3jS7rI/AAAAAAAAFVM/N47T7ZQSYvY/s1600/elv%C3%A1laszt%C3%B3.jpg
Sajtóközlemény – Orbán Ágnes a Konyhafőnök győztese
Hosszú heteken át küzdöttek a versenyzők az RTL Klub főzőshowjában, végül ketten, Orbán Ágnes és Sass Dani jutottak a Konyhafőnök végső, pénteki fináléjába. Kiélezett küzdelem után Ági lett a győztes.

A finalistáknak ezúttal is egy háromfogásos menüsor – előétel, főétel, desszert – elkészítése volt a feladatuk, amihez segítséget is kaptak korábbi versenytársaik személyében. A konyhafőnöki cím, a tízmillió forint és a trófea végül Ágié lett, aki az első női győztes a Konyhafőnök történetében.

“Amikor Zé kimondta a nevemet, mint győztest, az színtiszta öröm volt. Úgy, ahogy az elején terveztem, amiért megdolgoztam, az valóra vált. Én ezért jöttem és így megyek el, hogy ezt most el is viszem” mondta Ági könnyek között a győzelme kihirdetését követően.

Bár Daninak a második helyet sikerült megszereznie, örül annak, hogy idáig jutott a versenyben.

“Furcsa, hogy azért küzdöttem minden nap, hogy a végén az én nevemet mondják ki. Ez nem így lett. Viszont az útravaló, amit a zsűritől, különösen a séftől kaptam, az talán még a díjtól is többet ér. Megismertem önmagam, nagyon sokat tanultam, egy percét sem cserélném el a versenynek, semmire” – mondta Dani.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük