Tiltott szerelem: 25 év után újra felcsendült Császár Előd egyik ikonikus slágere

Kellett egy kis idő, mire megtetszett.

Császár Előd egyértelműen a 90-es években volt itthon a csúcson, amikor olyan dalokkal örvendeztette meg rajongóit, mint a Megtalállak még, Nem kell másik, Tiltott szerelem és még sorolhatnám. Ám egy közúti balesetét követően úgy tűnt derékba tört a karrierje, ám Shane 54 néven DJ-ként tört be ismét a köztudatba, az RTL Klub is sokat foglalkoztatta, többek között ő készítette el a ValóVilág harmadik szériájának új főcímét, de évekkel később az Éjjel-Nappal Budapest főcímdalában is kivette a részét.

Úgy tűnik, hogy hosszú évek után ismét Császár Elődként szeretne tevékenykedni, mi sem bizonyítaná ezt jobban, minthogy a tegnapi nap folyamán megjelent az eredetileg 1996-ban kiadott Tiltott szerelem legújabb feldolgozása. Ezúttal Eördögh Alexa helyett Nikát választotta duettpartneréül, a zenei alapot pedig Lofti Begi készítette el. A végeredményt nézve első hallásra nekem kicsit fura volt az eredeti után – ami a mai napig sűrűn előkerül a baráti társaságomban – és Nika sem ereszthette ki teljesen a hangját, amit a refrénnél különösen sajnálok, többszöri hallgatás után azonban egyre jobban megbarátkoztam ezzel a modern változattal. De hogy pozitívumot is mondjak, Előd hangja itt már sokkal eredetibb, hiszen hallhatóan kevesebb az utómunka vagyis auto-tune, szóval azt hiszem, egy jódarabig a repertoárom aktív része is lesz. Annak pedig nagyon örülök, amiért mostanában egyre több dalban hallhatom Nikát, mert igazán megérdemli a rivaldafényt.

Alább ti is meghallgathatjátok a Tiltott szerelmet mai köntösben. Oh, és még mielőtt elfelejteném, a dalszövegben is történt egy kis változtatás, kíváncsi vagyok ki veszi majd észre. (“16 múlt” helyett Sok éj elmúlt”) <- Azért én is leírtam a különbséget, természetesen kitakarva. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük