Idén ismét lesz Survivor az RTL képernyőjén!

Már lehet jelentkezni a valóságshow ötödik évadába.

A pandémia az élet minden terültét átírta, nem volt ez másképp a televíziózással sem, többek között az RTL Magyarország is elhalasztott néhány műsort, mint például az X-Faktort vagy éppen a Survivort. Idén azonban a jelenlegi álláspont szerint mindkét műsor visszatér előbbi már tizedszer utóbbi pedig ötödik alkalommal.

A Survivor ötödik évada nemcsak a műsorvezető személyében lesz eltérő az eddigiektől, hiszen az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Varga Miklós alias Joe mellett celebek is érkeznek a reality-be, akik egy csapatot fognak alkotni és fognak megküzdeni a civil csapattal, ezáltal létrehoznak tulajdonképpen egy hibrid évadot.

Az erről szóló Sajtótájékoztatót alább elolvashatjátok teljes terjedelmében, amelynek forrása az RTL Sajtóklub.


Sajtóközlemény: 2021 a Survivor éve!

2021-ben újra Survivor, a kitartás, a taktika és a túlélés játéka! Joe, a túlélő show műsorvezetője várja a jelentkezőket a Survivor idei évadába, ahol a civil versenyzők közismert hírességekkel mérik össze az erejüket.

 

2020 a túlélésről szólt, 2021 pedig a Survivorről (gyártó: Paprika Studios)! A túlélő show idén újra a képernyőn és minden eddiginél több fordulatot ígér. A vállalkozó szellemű versenyzők már jelentkezhetnek a műsor oldalán https://rtl.hu/rtlklub/survivor/jelentkezz és a legjobbak egzotikus helyszínen mérik össze majd a kitartásukat, taktikai tudásukat, teherbíró képességüket a hazai hírességekkel.

A 20 millió forintos fődíjért folyó küzdelem műsorvezetője, az Éjjel-Nappal Budapest kőkemény sztárja, Joe nem fogja kímélni sem a civil játékosokat, sem pedig a hírességeket, akiknek ugyanúgy meg kell küzdenie az éghajlat, a nomád élet, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai és lelki megpróbáltatásokkal. Joe azok jelentkezését várja, akik hisznek magukban, nem rettennek vissza a kihívásoktól, bármit túlélnek és le akarják győzni híres vetélytársaikat!

Küzdelem! Taktika! Túlélés! Ez a Survivor! – Jelentkezz: https://rtl.hu/rtlklub/survivor/jelentkezz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük