Megasztár 10! a TV2 képernyőjén!

Hat részes jubileumi adással kedveskedik a csatorna.

Idén pontosan 10 évvel ezelőtt indult útjára a TV2 saját gyártású tehetségkutató műsora, a Megasztár. Összesen 6 évadot élt meg ez a formátum, melyben olyan tehetségek versenyeztek és kaptak ezzel kiugrási lehetőséget, mint például Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdolna, Király Viktor, Tolvai Reni, Radics Gigi, Kökény Attila, Hien, Kállay-Saunders András, vagy éppen Gáspár Laci. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy idén is mennyi Megasztáros vett részt A Dal 2014 Döntőin.

A Továbbiakban a TV2 által kiadott közleményt olvashatjátok.

A Megasztárban versenyzett énekeseknek a tehetségük megkérdőjelezhetetlen, számos telt házas koncertet, arany- és platinalemezeket, szakmai díjakat tudhatnak maguk mögött. Karrierjük és életük a nézők szeme láttára zajlott és zajlik a mai napig.

A március 15-én induló kétórás műsorsorozat minden epizódja egy-egy évadot idéz meg. A nézők újra átélhetik a legmeghatározóbb pillanatokat, meghallgathatják a legszebb dalokat, mindezt megfűszerezve az adott évad szereplőivel készült friss beszélgetésekkel. Megtudhatjuk, kinek milyen különleges, megható, vagy éppen mosolyfakasztó emlékei vannak a műsorral kapcsolatban, merre vitt az útja a Megasztár óta.

A műsort Tilla vezeti, aki mind a hat szériában műsorvezetőként vett részt, ismeri a versenyzőket, a Megasztár-történelmet, a zsűritagokat és természetesen műsorvezető-társait. Március 15-én tehát kinyílik a Megasztár-napló és hat héten át újra átélhetjük a műsor tíz éves történetének legemlékezetesebb momentumait.

 Megasztár 10! – Március 15-től a TV2-n!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük