Megjelentek az első képek és videó a Love, Simon c. filmhez!

Egyre nehezebb kivárni a premiert.

2016-ban az egyik legnagyobb kedvencem olvasmányom Becky Albertalli zseniális alkotása, a Simon és a homo-sapiens lobbi címre hallgató könyv volt, így a kezdetek kezdetétől figyelemmel kísérem a belőle készülő film sorsát. Nemrég megjelent hozzá az első poszter, a hét folyamán pedig az Entertainment Weekly jóvoltából végre kaptunk egy pár hivatalos képet valamint egy minivideót is. Utóbbi mivel október 31-én látott napvilágot, ezért nem is kapcsolódhatna máshoz, mint az Amerikában igencsak népszerűen tomboló halloweeni lázhoz. Nézzétek csak:

A sorozatrajongók számára igen ismerős színészek fognak visszaköszönni a széles-vásznon, hiszen míg a címszereplőt Melissa & Joey szériában megismert Nick Robinson alakítja, addig itt lesz még Katherine Langford (13 Reasons Why), Keiynan Lonsdale (The Flash), de egy kisebb szerepben még bizony Colton Haynes is felfog tűnni. De felnőttek terén sem ér véget a kánaán, hiszen Simon szüleit Jennifer Garner és Josh Duhamel keltik majd életre.

Akik esetleg még nem olvasták volna a könyvet – amit egyébként sok szeretettel ajánlom ám! – azoknak néhány információ a sztorival kapcsolatban. Miután egy nyitva hagyott fióknak köszönhetően Simon egyik iskolatársa elolvassa személyes e-mailjeit, amit egy ismeretlen sráccal, Blue-val váltott, kihasználva a lehetőséget, és megzsarolja a fiút, hogyha nem teljesíti a kéréseit, akkor nyilvánosságra hozza, és mindenki számára kitudódik, hogy meleg. Bár a témából adódóan komoly hangvételű is lehetne a film, ahol az iskolai bullying nagy szerepet kap, ez koránt-sincs így, hiszen ennek köszönhetően Simon néha igen kínos ámde mégiscsak vicces szituációkba keveredik, amit öröm lesz majd megelevenedve is végigszemlélni. Az igazi csavar pedig csak a végén jön.

De nem is húzom tovább a szót, inkább jöjjenek a zseniális képek, hogy méginkább epekedjünk a jövő március 16-ai premierig. Az eddigi információk alapján a hazai mozikba is eljut majd a film, és ha valóban így lesz, akkor én bizony a decemberi Pitch Perfect 3 után ismét jegyet váltok majd a kasszánál! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük