Sajtóközlemény: Arculatváltás a Muzsika TV-n

Mától új arculattal érhető el a csatorna.

Az RTL Csoport a továbbiakban nagyon is számít majd a zenecsatornájára, ezt mi sem bizonyíthatná jobban, hogy egyre több premierműsor látható a Muzsika TV-n. A megújulás pedig egy arculatváltozást is követelt, amit mától láthatnak a nézők. A továbbiakban az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok, megspékelve pár képpel a csatorna műsorvezetőiről. 🙂

Fotó: Sajtóklub/Muzsika TV/Csányi István

Sajtóközlemény – Arculatváltás és tavaszi premierek az RTL kábelcsatornáján

Március 15-től az RTL Csoport zenecsatornája, a Muzsika TV vadonatúj arculattal, logóval és 16:9-es képaránnyal sugározza közkedvelt műsorait.

A Muzsika TV 2009 óta van jelen a televíziós piacon és 2011-től láthatjuk változatlan arculattal. A programstruktúra finomhangolása mellett elérkezett az idő, hogy a csatorna zenei sokszínűségét megjelenése is tükrözze. Exkluzív műsorok, videoklip megjelenések és minden héten 13 premier adás várja a nézőket. A folyamatosan bővülő programkínálat legnépszerűbb műsorai: Sihell Ferry – Dallamokon át, Kívánságpercek Magyar Rózsával, Szívküldi Komonyi Zsuzsával, NAGYfröccs, Házibuli Attilával, Zenés Randevú Balázs Palival és a Hungarian Pop Top.

Hamarosan országjáró turnéra indulnak a Muzsika TV sztárjai, így élőben is találkozhatnak a nézők kedvenceikkel.

Fotó: Sajtóklub/Muzsika TV/Csányi István

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük